TOP 7 ELS RUMORS SOBRE EL GMAT®

Els rumors s’estenen com la pólvora, exemple:  una vegada que estic a l’escola de negocis, el GMAT no importarà. Fals. La teva puntuació en el GMAT la podràs utilitzar per trobar feina o pràctiques.

Deixem-nos de contes xinesos i aclarim alguns punts:

Top 7 Els rumors sobre el GMAT®

Part de la preparació per el GMAT és aprendre exactament a què t’enfrontaràs quan entris a la sala d’examen. Per desgràcia, el GMAT sembla estar envoltat de molts mites i conceptes erronis comuns. Els nostres estudiants també els escolten – estem aquí per aclarir-los!


1r rumor. En el GMAT la part de matemàtiques és molt dura.
Fet: Les matemàtiques en el GMAT són en realitat senzilles i no passa del nivell de secundària. Els conceptes clau destacats són aritmètica, àlgebra, geometria, i alguns conceptes de la “vida real”, com el càlcul dels interessos, descomptes, tarifes i mesuraments. El GMAT es requereix per dominar aquests conceptes bàsics i utilitzar-los amb el pensament crític i un enfocament estratègic.
 
2n rumor: El GMAT posa a prova el teu coneixement dels principis de negoci.
Fet: Malament de nou. El GMAT no prova la teoria de negocis. Pot contenir escenaris de negoci, però només com una base per a la resolució de problemes o com fragments de lectura de comprensió. Està dissenyat principalment per posar a prova les teves habilitats de raonament i pensament crític. Per tant, es dedueix que pots desenvolupar les matemàtiques GMAT,  raonament integrat, i habilitats d’escriptura a través de la pràctica i l’estratègia.
 

3r rumor: Una vegada que el m’accepten en el meu MBA, mestratge o doctorat, la meva puntuació en el GMAT no importarà.

Realitat: Aquesta suposició no és certa. Un forta puntuació en el GMAT, serà molt útil més tard, quan estiguis buscant feina – especialment en les posicions de consultoria. Les empreses de consultoria estan cada vegada més interessades en el rendiment en la secció de raonament integrat.

4t rumor: Les habilitats del GMAT que aprendré seran irrellevants durant el meu programa d’MBA i més enllà.
Fet: Aquest és un altre error comú. Les principals habilitats que practiques per al GMAT són el pensament crític, l’estratègia i la capacitat de raonament d’alt nivell – la qual cosa serà molt útil tant en les classes que prendràs a l’escola de negocis / graduat i els llocs de treball que li sol·licitis després de graduar-te.
 
5è rumor: Tinc una gran experiència, pel que no necessito una gran puntuació en el GMAT.
Fet: els resultats del GMAT poden ser un filtre primari per als comitès d’admissió. Estudis pre-grau, treballs, voluntariats i demés experiències varien, però el GMAT és l’única mesura estandarditzada per comparar els sol·licitants, de manera que per aconseguir que la teva gran experiència sigui tinguda en compte pel comitè, hauràs de tenir una puntuació de GMAT competitiva per al programa.
 
No comptis amb les altres parts d’una aplicació forta per camuflar una baixa puntuació de GMAT. Necessites demostrar que estàs preparat per raonar i actuar en un nivell superior. És per això que les escoles utilitzen el GMAT.
 
6è rumor: Com que el GMAT és adaptatiu, hauré de passar la major part del meu temps en les primeres 10 preguntes.
Fet: L’algoritme de puntuació considera totes les preguntes que responguis, i el seu nivell de dificultat. Aquest mite comú assumeix algunes coses: que passar més temps en les preguntes és igual a respostes més correctes -que no és necessàriament el cas, o que pugui respondre a les primeres 10 preguntes correctament sense sacrificar respostes al final.
 
7è rumor: Tant se val si no acabes. És més important tenir les preguntes correctes.
Fet: Les preguntes sense resposta són en realitat molt més fortament penalitzats que les respostes incorrectes. Una part clau d’estudiar per al GMAT és aconseguir el  ritme i la sincronització correcta de manera que siguis capaç d’acabar cada secció. És una habilitat que només és qüestió de pràctica.

Preparat pel teu GMAT amb Punt de Partida

 

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim