APROFITA AL MÀXIM EL TEU CURS D’ANGLÈS A L’ESTRANGER

Tots sabem que és difícil desconnectar de la nostra llengua quan estem a l’estranger. Avui dia és fàcil mantenir el contacte amb família i amics, fins i tot podem seguir connectats a les webs que solem llegir, i seguir escoltant la música en la nostra llengua.
Abans un s’anava a l’estranger i amb sort trucava una vegada a la setmana des d’una cabina, i no s’assabentava de res del que els hi passava als seus amics ni al seu país.

No cal posar-se nostàlgics, al contrari, aquests punts febles que comentàvem abans els podem transformar en fortaleses.
El que si queda clar és que cal fer un esforç per poder aprofitar al màxim la nostra estada a l’estranger i tornar amb un bon nivell d’anglès.
Aquests són alguns consells perquè la immersió en l’anglès sigui completa i molt profitosa:

    • Utilitza el diccionari! Utilitza-ho per conèixer el significat de noves paraules i per trobar la paraula que et falti per expressar-te. Hi ha aplicacions gratuïtes molt bones per als Smartphone.
    • Parla tot el que puguis: No coneixes ningú, no ha de donar-te ni por ni vergonya a quedar malament. Parla amb la gent encara que sàpigues que t’estàs expressant malament. L’important és llevar-te la por inicial i, a poc a poc, guanyar fluïdesa. No et preocupis per l’accent!
    • Barreja’t amb els locals: Intenta conèixer a gent local, la gent del dia a dia, el conserge, el forner, a la cua de la cafeteria … no importa, és el moment per utilitzar frases fetes o per deixar-te anar si l’ocasió ho permet .
    • Apunta’t a activitats que organitzi l’escola i a les de la localitat: D’aquesta manera estàs ampliant el teu horari d’aprenentatge i estaràs en contacte amb l’anglès en situacions fora de l’aula. Aprofita per fer les aficions que t’agraden, practicar esports, cultura …
    • Escolta la ràdio i mira la tele: Quan siguis al teu allotjament tracta de veure alguna cosa la tele que és fàcil de seguir en anglès ja que els gestos dels que apareixen ajuden a interpretar el que diuen i són una font inesgotable d’expressions col·loquials que sentiràs en el dia a dia. Aprofita els desplaçaments per escoltar la ràdio, amb el teu Smartphone pots escoltar les emissores locals, cada dia pots treure d’1 a 2h de temps! Absorbeix tot el que puguis, les 24 hores del dia!
    • Anar a l’estranger és un pas important, és una inversió de temps i diners i has d’intentar aprofitar-la al màxim. Tot suma: les classes, les activitats, els amics que facis, etc … La suma de tots els moments que visquis en anglès et faran aprendre molt més ràpid. Estigues amb les orelles obertes i practica tot el que puguis!

    Cursos d’Anglès a l’Estranger amb Punt de Partida la millor manera de viure l’anglès!

     

    Entrades recents

    SUMMER CAMP LONDRES

    Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

    NOVA PÀGINA WEB!

    Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim