Setmana Final del Curs 2023-2024 a Punt de Partida

Quan ens apropem a la darrera setmana del curs 2023-2024, és un moment de reflexió i celebració a Punt de Partida, el nostre centre especialitzat d’idiomes a Barcelona. Aquest període és especialment significatiu, ja que marca la culminació de mesos de treball dur, dedicació i creixement per als nostres estudiants, que s’han preparat amb diligència per als exàmens finals.

Un any de creixement i assoliments

Al llarg de l’any, els nostres alumnes han realitzat diverses activitats pensades per millorar les seves habilitats lingüístiques. Des de lliçons interactives i projectes en grup fins a experiències immersives i intercanvis culturals, cada alumne ha tingut l’oportunitat d’ampliar el seu vocabulari, millorar la seva pronunciació i guanyar confiança en parlar anglès. Els exàmens finals, celebrats divendres passat, van ser una mostra del seu compromís i progrés.

Mirant cap al nou curs acadèmic

Quan acabem aquest curs, ja estem esperant el que ens espera. Les inscripcions per als cursos de 2024 ja estan obertes i ens complau donar la benvinguda als estudiants que tornen i als nous al setembre.

Per què escollir Punt de Partida?

A Punt de Partida, ens enorgulleix oferir cursos d’anglès especialitzats adaptats a les diverses necessitats dels nostres estudiants. A més dels nostres programes presencials, també oferim cursos a l’estranger, que ofereixen una experiència d’aprenentatge d’idiomes completa i immersiva. Els nostres programes flexibles es poden personalitzar i combinar per adaptar-se a les preferències i objectius individuals.

Uneix-te a nosaltres al setembre

Convidem a tots els nostres estudiants a assegurar-se les seves places per al curs vinent inscriu-se ara. No perdis l’oportunitat de continuar el teu viatge d’aprenentatge d’idiomes amb nosaltres. Estem agraïts per la confiança i el suport de la nostra comunitat i esperem un altre any de creixement i èxit.

Moltes gràcies

A tots els nostres alumnes, pares i personal, gràcies per fer que aquest any sigui memorable. La vostra dedicació i entusiasme han estat el motor del nostre èxit. Tenim moltes ganes de veure-us a tots al setembre per un altre curs apassionant a Punt de Partida.


Per a més informació i per inscriure’s, visiteu la nostra pàgina web: www.puntdepartida.cat

L’acadèmia d’Anglès es troba a 📍Carrer Cartagena, 242, 08013

💬 Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic, telèfon o pàgina web.
📧 info@puntdepartida.cat
📲 +34 931 190 545
🖥️ www.puntdepartida.cat

No perdis l’oportunitat de millorar el teu anglès.

Som Punt de Partida🚀🔵


Centre d’idiomes PUNT DE PARTIDA

Acadèmia d’Idiomes a Sagrada Família
La teva porta al món dels idiomes, aquí ia lestranger.

Entrades recents

FIRA SAGRADA FAMÍLIA

Un any més, assistim a la Fira de Sagrada Família El passat dissabte 18 i diumenge 19 de maig, vam