ANUNCIEM A LA GUANYADORA DEL SORTEIG

Estem encantats de compartir amb tots vosaltres el resultat del nostre recent sorteig, on oferim un combo perfecte per a un dia inoblidable en família. Agraïm el suport i l’entusiasme a totes les persones que van participart.

En què va consistir el sorteig?

Per a aquells que se’l van perdre, el premi del sorteig publicat el dia 9 de maig incloïa una fabulosa dessuadora de Dublín juntament amb la seva bossa a joc, perfecta per lluir amb estil en qualsevol ocasió. A més, oferim 4 entrades per a Cinesa, 2 per a adults i 2 per a nens, perquè tota la família pugui gaudir de les últimes pel·lícules a la gran pantalla. I per completar l’experiència de cinema, incloem 2 menús complets, assegurant així que la guanyadora i la família puguin gaudir d’una sortida de cinema sense preocupar-se per res més.

I la guanyadora és…!

Estem molt emocionats d’anunciar que la guanyadora d’aquest premi increïble és la Tatiana Soler. Felicitats! T’has endut una dessuadora i bossa de Dublín, 4 entrades per a una experiència cinematogràfica a Cinesa i 2 menús per fer d’aquest dia una cosa realment especial.

Mantent atent a futures sorpreses

Si no vas guanyar aquesta vegada, no et desanimis. Tenim moltes més sorpreses i sorteigs planejats per al futur. Continua connectat amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials i el nostre bloc per no perdre’t cap oportunitat.

Gràcies de nou a tots i felicitats a la nostra afortunada guanyadora! Esperem que gaudeixis del teu premi i tinguis un dia de cinema inoblidable!


Centre d’idiomes PUNT DE PARTIDA

Acadèmia d’Idiomes a Sagrada Família
La teva porta al món dels idiomes, aquí ia lestranger.

Entrades recents

FIRA SAGRADA FAMÍLIA

Un any més, assistim a la Fira de Sagrada Família El passat dissabte 18 i diumenge 19 de maig, vam