FIRA SAGRADA FAMÍLIA

Un any més, assistim a la Fira de Sagrada Família

El passat dissabte 18 i diumenge 19 de maig, vam tenir el plaer de participar a la fira de Sagrada Família amb un estand de la nostra acadèmia d’idiomes. Va ser un cap de setmana ple de trobades enriquidores i moments memorables que volem compartir amb tots vosaltres.

Gràcies pel vostre suport!

Volem expressar el nostre agraïment més sincer a tots els que es van acostar al nostre estand. La vostra presència i el vostre interès en els nostres programes d’idiomes, tant locals com a l’estranger, van fer d’aquests dos dies un èxit rotund. Va ser meravellós poder conversar amb tantes persones interessades a aprendre i millorar les seves habilitats lingüístiques.

Un esdeveniment plens d’èxits

Vam poder compartir informació sobre els diversos programes d’idiomes a l’estranger que oferim, que inclouen destinacions fascinants i variats programes per satisfer les necessitats i desitjos de tots. Des de cursos intensius fins a estades més llargues (opcions personalitzades per a cada estudiant).

Galeria de records

Estem encantats d’anunciar que ja hem penjat algunes fotos de l’esdeveniment a les nostres xarxes socials. No us les perdeu!

Ens encanta connectar amb vosaltres

Una de les coses que ens apassiona més d’aquests esdeveniments és l’oportunitat de connectar-nos cara a cara amb la comunitat. Res no es compara amb l’experiència de poder parlar en persona i compartir les nostres passions i històries. És en aquestes trobades on realment podem entendre les vostres necessitats i desitjos per poder oferir-vos el millor servei possible.

Visiteu-nos al Carrer Cartagena, 242

Per a tots aquells que vulguin seguir la conversa, obtenir més informació sobre els nostres programes o simplement conèixer-nos millor, us convidem a visitar la nostra acadèmia. Estem ubicats al Carrer Cartagena, 242. Ens encantaria rebre’us i xerrar sobre els vostres objectius lingüístics i com podem ajudar-vos a assolir-los.

Gràcies de nou pel vostre suport i esperem veure-us aviat a la nostra acadèmia o en futurs esdeveniments.

Fins aviat!


Centre d’idiomes PUNT DE PARTIDA

Acadèmia d’Idiomes a Sagrada Família
La teva porta al món dels idiomes, aquí ia lestranger.

Entrades recents

FIRA SAGRADA FAMÍLIA

Un any més, assistim a la Fira de Sagrada Família El passat dissabte 18 i diumenge 19 de maig, vam