Viatges per grups

Prepareu el vostre curs d’anglès a l’estranger
amb preus especials per grups escolars!

Allotjament

Us trobem l'allotjament perfecte pel vostre grup

Vols

Busquem i comprem els vols al millor preu

Àpats

Trobem la millor opció per gaudir dels àpats

Atenció 24/7

Assegurem un contacte disponible per vosaltres les 24 hores del dia

Transfers

Us proporcionem el transport per recollir-vos a l'aeroport de destí

Activitats

Planifiquem activitats adaptades al vostre grup i interessos

Tot a mida pel vostre grup

Ens adaptem al vostre pressupost, grup i idees

Viatges de fi de curs per grups escolars

A Punt de Partida organitzem Viatges de Fi de Curs per a tota classe de grups; escoles, instituts i universitats, així com grups d’adults i clubs esportius.

Disposem d’un gran nombre d’opcions pel que fa a destinacions, i ens encarreguem de tota l’organització que comporta un viatge com aquest; vols, allotjament, àpats i activitats.

Si tens ganes de gaudir de la millor experiència amb els teus amics i companys, explorar noves ciutats i cultures diferents, aprendre nous idiomes i, sobretot, crear els millors records, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a fer d’aquest petit somni una gran realitat!

Viatges a Espanya

Viatges per Europa

Pla d’Impuls de les llengües estrangeres (PILE) a la formació professional

El Pla d’Impuls de les llengües estrangeres té com a objectiu principal impulsar el plurilingüisme i millorar la competència lingüística comunicativa de l’alumnat en llengua estrangera i que li permeti interactuar eficaçment de manera autònoma.

Per aquest motiu, des de Punt de Partida, oferim l’oportunitat de viatjar a qualsevol destí dins de la Unió Europea i realitzar un curs d’anglès presencial en la ciutat escollida. A més a més, també oferim activitats i visites culturals, experiències culinàries, digitals i esportives, així com tota l’organització del viatge, des dels vols fins als àpats i transfers corresponents.