10 RAONS PER APRENDRE ANGLÈS A L’ESTRANGER

Cada vegada són més els estudiants que trien estudiar un curs d’anglès a l’estranger amb Punt de Partida, sent els cursos a Anglaterra, Irlanda i els Estats Units els més sol·licitats pels joves.

Actualment vivim en una època en què els idiomes són un requisit indispensable per a obtenir una feina. A part de això, aprendre anglès també et donarà l’oportunitat de conèixer gent, viure noves experiències culturals i poder-te comunicar en un món globalitzat.

A més, l’anglès és l’ idioma més parlat del món després del xinès, el qual té un nivell de dificultat mil vegades més gran ja que no té cap vincle amb els idiomes occidentals.

1- Viure en un país amb un idioma diferent al teu accelerarà el teu aprenentatge ja que tots els dies estaràs en contacte amb l’anglès. El faràs servir per tot, per demanar menjar a un restaurant, al agafar un transport, a una botiga… Serà qüestió de supervivència!

2- Aprendre anglès a l’estranger et donarà l’oportunitat de impregnar-te d’una cultura i costums diferents a les teves, enriquint la teva visió sobre el món.

3- Tindràs l’oportunitat de fer amics de qualsevol part del món.

4- Creixement personal. Viure a l’estranger et donarà una major independència i llibertat sobre les teves decisions, et convertiràs en una persona més conscient i responsable dels seus actes.

5- Parlar anglès et donarà avantatges en el teu currículum. D’aquesta manera podràs accedir a millors oportunitats d’ocupació ja sigui dins o fora del teu país.

6- Aprendre anglès a l’estranger és una bona excusa per viatjar i viure una experiència increïble, després mai seràs el mateix.

7- L’anglès és també l’idioma de l’oci, cançons, sèries, pel·lícules tot és en anglès.

8- Està comprovat que ser multilingüe motiva la nostra creativitat i millora les nostres habilitats.

9- En un món globalitzat com el nostre, l’anglès es troba present en els negocis, l’art i la cultura, els mitjans de comunicació i sobretot en l’àmbit de la tecnologia.

10- L’anglès és l’idioma universal, no importa on et trobis

Així que ja saps, no esperis més i viu una experiència única amb els nostres cursos d’anglès a l’estranger! Entra a Punt de Partida i tria un dels nostres cursos d’anglès a 42 destinacions diferents i amb preus incomparables: www.puntdepartida.cat

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim