6 AVANTATGES DE FER UN MÀSTER A L’ESTRANGER

Realitzar un màster a l’estranger és una opció que et pots plantejar si ets un jove acabat de graduar o si ets un professional amb experiència i vols adquirir coneixements especialitzats.

Qualsevol que sigui el teu cas, la veritat és que cada vegada són més les opcions que s’ofereixen per realitzar màsters en temes relacionats amb negocis internacional, màrqueting internacional, finances, administració d’empreses i altres matèries molt específiques.

A continuació t’indiquem algunes de les principals avantatges que pots obtenir si et decideixes a cursar un màster a l’estranger.

Aprèn o millora idiomes

Actualment un dels requisits indispensables per a moltes feines és gestionar dos o més idiomes. En realitzar un màster a l’estranger et veuràs obligat a viure en contacte amb l’idioma natiu del lloc, del qual te n’aniràs nodrint poc a poc fins al punt de poder arribar a ser fins i tot bilingüe.

Creixement personal

En un màster a l’estranger a més de potenciar l’àmbit professional, també serà un període de temps en què et Rodees d’una altra cultura, d’altres maneres de pensar, horaris, tradicions i en els quals, en resum, obriràs la teva ment al món . Guanyaràs independència, adaptabilitat, disciplina i enriquiràs la teva vida. És una experiència útil per augmentar la teva capacitat de resolució de problemes, millorar la teva gestió del temps i per adquirir un pensament pragmàtic.

Enriquiment del perfil professional

El màster a l’estranger et permetrà ampliar els coneixements dins del teu camp i especialitzar-te dins dels àmbits que t’interessin, però no només això, sinó que també et aportarà una formació multidisciplinària. El màster t’ajudarà a que no només et formis en la matèria, sinó que puguis adquirir coneixements del món global en què vivim i adquireixis experiència sobre l’enfocament del món empresarial internacional.

Projecció internacional de la teva carrera

Cursar un màster a l’estranger et permetrà internacionalitzar el teu currículum vitae. Posseir un CV ric, variat en el qual s’incloguin experiències i cursos estrangers sempre cridarà l’atenció de les empreses que realitzen operacions a nivell global. Dominar idiomes, conèixer el mercat internacional i ser una persona de món entra dins el perfil d’una persona que vulgui desenvolupar la seva carrera més enllà de les fronteres del seu país.

Xarxa de contactes

Sortir de la teva zona de confort i cursar un màster a l’estranger despertarà teu costat emprenedor i no només això, sinó que ajudarà a ampliar el teu cercle de contacte dins de l’àmbit professional que t’interessa. És una oportunitat ideal per trobar compradors, socis o aprendre dels teus companys.

Marca la diferència dins el món laboral

Vivim en una societat globalitzada i on cada vegada es valora més la preparació de les persones a l’hora d’optar a un lloc de treball. Entrar al món laboral cada vegada és més difícil i els requisits requerits són exigents. Dominar idiomes, tenir una carrera o grau són requeriments bàsics. És per això que ampliar els teus estudis, com pot ser realitzar un màster a l’estranger pot ser un dels elements que marquin la diferència amb els teus contrincants a l’hora d’optar al mateix lloc de treball. En un món competitiu la millor arma és presentar el millor CV.

 – PUNT DE PARTIDA MÀSTERS A L’ESTRANGER –

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim