NADAL ANGLÈS: COM CELEBREN A ANGLATERRA LES FESTES NADALENQUES

Com ja sabràs (i si no ho saps, nosaltres t’ho expliquem), tots els nostres professors a Barcelona són nadius, això fa que ens expliquin curiositats sobre els seus països. Ara, que estem ja en època nadalenca, hem aprofitat per parlar-vos sobre com es viu Nadal a Anglaterra, cosa que és bastant diferent que a Espanya.

Com ja sabreu, a finals de novembre o a principis de desembre es comencen a decorar els carrers i les botigues a peu de carrer i fins després de Reis ja no es treuen les decoracions. Bé, el nostre professor anglès nadiu, ens ha explicat que a Anglaterra tothom treu les decoracions el dia 5 de gener, perquè dona mala sort mantenir-les a partir que aquest dia hagi passat. Això no obstant, a Espanya seria impensable treure l’arbre just la nit que venen els Reis Mags a deixar-nos sorpreses i regals. Però és que a Anglaterra els Reis no hi arriben, i ha de ser el Pare Noel (o per ells Santa Claus), qui s’encarrega de portar tots els regals el dia 25 de desembre, el propi dia de Nadal. Així doncs, els nens i nenes anglesos reben els regals quasi una setmana abans que els nostres (tots i totes sabreu que el Pol Nord està més a prop d’Anglaterra que d’Espanya).

A més a més, el dia 31 de desembre, quan nosaltres ens estem atipant a raïm abans que sonin les 00 h, allà només canten una cançó per acomiadar l’any; la cançó escocesa Auld Lang Syne.

Sabies aquestes coses? Ens agradaria saber si coneixes alguna tradició més que ens serveixi com a curiositat per poder compartir-la amb la resta d’alumnes!

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol