ESTADES A L’ESTRANGER: CURS D’ANGLÈS I ANY ACADÈMIC

Malta, Dublín, Leeds, London, Chicago, New York, Los Angeles, etc. Aquests són alguns dels països on pots anar-hi a practicar la llengua anglesa. La millor manera d’aprendre un idioma és fer una immersió total al país d’origen. A Punt de Partida t’oferim la oportunitat de triar quan i com.
Les estades a l’estranger poden ser de curta estada, d’entre una, dues, tres, fins a vint setmanes. D’altra banda, per aquells que vulguin viure l’experiència semestral o anual d’acudir a una escola o universitat estrangera, amb possibilitat de convalidar els estudis, ho poden fer amb els cursos de llarga estada que també oferim.

Cursos d’anglès: 1 o més setmanes
Els cursos d’anglès de curta estada a l’estranger poden variar molt. A la majoria de llocs us oferim tres nivells d’aprenentatge d’anglès: General, intensiu i semi-intensiu. Aquests nivells s’ofereixen de matí o de tarda, de manera que tindràs mig dia per fer turisme, oci o fer vida a la residència o amb la teva família amfitriona. Aquests cursos són de classes reduïdes, fet que facilita l’aprenentatge de cada alumne i us proporciona un ensenyament més personalitzat. A més a més, podeu incloure al vostre curs, l’examen final que us pot acreditar el vostre nivell d’anglès.
D’altra banda, podreu escollir quin tipus d’allotjament voldreu: hostfamily, residència d’estudiants o apartaments compartits, a banda de tots els complements i serveis que podeu contractar amb nosaltres abans de l’hora de partida.

Cursos escolars: any o semestre
Els cursos d’anglès de llarga estada a l’estranger poden ser semestres o anys escolars sencers a qualsevol dels països de parla anglesa que oferim (Anglaterra, EE.UU, Irlanda, Malta o Dubai), depenent de la tria de l’alumne. I sí, les escoles estatunidenques són com a les pel·lícules: hi ha proms, balls escolars, teniu armariets individuals (‘taquilles’), hi ha cafeteries a la majoria d’instituts i si viviu a algun poblet a les afores, molt probablement un autobús groc us passarà a buscar cada matí.
La part més bona de marxar un semestre o any sencer a un altre país és que traslladeu la vostra vida a un altre lloc sense perdre el vostre ritme escolar. Podreu fer assignatures noves i assignatures de tota la vida però en anglès. Arribarà un moment que fins i tot pensareu en aquest idioma!

Com als cursos d’anglès de curta estada, en aquests l’alumne també podrà triar com vol el seu allotjament: residència o hostfamily.  A la primera opció compartiràs moments i oci amb estudiants internacionals, i a la segona, conviuràs amb una família amb experiència acollint alumnes de fora, que acabarà sent com la teva segona família de veritat!
Depèn del país, la convalidació i programa escolar pot variar (visats, zona, etc.). Demana’ns més informació per correu electrònic o per telèfon.
*Els nostres programes són des de 12 a +30 anys.

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol