AMERICAN HIGH SCHOOL EXPERIENCE

L’American High School Experience (ASE) és una experiència de curta estada en un institut dels EUA que tu mateix triaràs. Comprenem que les estades a l’estranger durant un any acadèmic total poden donar una mica de por i angoixa als nostres alumnes, ja que són joves i adolescents que tenen moltes ganes de provar coses noves, però de vegades, això, espanta una mica, ja que creuar l’Atlàntic suposa un esforç no només personal sinó familiar. És cert, que el sistema educatiu dels EUA és bastant diferent al nostre, així com el ritme de vida i la pròpia vida estudiantil.

Per això, us oferim la possibilitat de donar una petita tastada d’allò que podria ser el vostre any. L’estada a l’ASE és d’una durada mínima d’1 mes i màxima de 3. En aquest temps l’alumne podrà gaudir d’una experiència i immersió educativa i lingüística plena per decidir si el pròxim any el voldria fer tot sencer als EUA.  

L’ASE està orientat a alumnes d’entre 12 i 18 anys que hauran de tenir d’experiència en anglès demostrable a nivell conversacional. Aquesta experiència única inclou un acompanyament a l’estudiant des del moment que arriba fins al final, oferint una orientació d’arribada a l’institut americà, informes mensuals del seu rendiment i supervisió del coordinador acadèmic. L’ASE, s’encarregarà del procés burocràtic de la matrícula escolar, així com de l’assegurança mèdica. A més a més, hi haurà un telèfon d’emergència 24/7.

Per fer l’experiència encara més immersiva, l’estudiant s’allotjarà amb una família amfitriona qualificada, en què s’inclouran tots els menjars.

Si tens cap altre dubte, demana’ns més informació sobre aquesta curta però intensa experiència als EUA.

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim