COM PREPARAR-SE PER FER UN MBA A L’ESTRANGER

Un Master of Business Administration és una porta oberta a un futur laboral. En una societat cada vegada més exigent en l’àmbit acadèmic i professional, aquest màster és una presentació valuosa davant de qualsevol empresa. Està destinat a aquells titulats interessats en ocupar llocs de responsabilitat en una companyia. La demanda d’estudiants que posseeixen aquesta formació en el món laboral és elevada fins i tot a nivell internacional.

Un MBA a l’estranger suposa formar-te en tots els àmbits empresarials i et dóna les eines necessàries per dirigir una empresa amb garanties. El contingut dels MBA està pensat i dissenyat per fer-te un professional i convertir-te en un excel·lent directiu. Tota empresa busca professionals formats amb un MBA, ja que és la garantia que desenvoluparan les seves funcions de forma excel·lent.

Quins requisits personals has de complir per poder realitzar de forma efectiva l’MBA?

Sobretot, tenir un bon nivell d’anglès per aprofitar al màxim el curs i també perquè no dominar aquesta llengua ens posa moltes limitacions en l’aprenentatge. De tota manera, una de les obligacions per accedir a un MBA és l’acreditació d’un nivell avançat d’anglès. També s’ha de prendre un temps per escollir l’escola més adequada per formar-te. Què cal tenir en compte?

Si desitges cursar un MBA a l’estranger, abans de res, has de tenir clar quins objectius vols aconseguir i les teves expectatives professionals. I, després, comprovar que l’escola en la qual estàs interessat pot proporcionar-te el que busques. També comprova la relació de l’escola amb les empreses. D’aquesta manera, si la té, quan acabis la part teòrica tindràs la possibilitat de insertarte en una companyia al finalitzar, per desenvolupar i posar en pràctica les teves noves capacitats.

Amb un MBA aconseguiràs el lideratge i la capacitat necessària per portar qualsevol empresa cap a una direcció emergent. Aquesta formació et donarà les eines necessàries per saber com actuar i treure el millor de l’empresa. L’experiència i els resultats sempre seran positius, ja que hauràs obtingut una excel·lent qualitat formativa. El 72% dels nostres alumnes ha estat promogut o bé ha creat la seva pròpia companyia després de graduar-se.

Escollir l’escola

Per escollir l’escola per al teu MBA a l’estranger, també seria recomanable fer una ullada al currículum vitae del professorat. Veuràs llavors qui són els millors i en què destaca cada un d’ells. Això et pot ajudar a escollir un o altre centre i valorar-los de diferent manera. També comprova l’adreça i activitat de cada escola amb els estudiants i la seva inserció en el món laboral. El salari mitjà dels nostres alumnes després de graduar és de $ 135.000USD.

D’altra banda, s’ha de tenir consciència que realitzar un curs a l’estranger sempre ens allunya de la nostra zona de confort i hem d’adaptar a la nova societat i país. També els costos entre unes i altres escoles poden ajudar a decidir-nos a escollir la que més ens convé. Encara que sempre es pot optar per sol·licitar les beques que oferim, cada alumne pot tenir dret a una beca.

Nou entorn – possibilitats d’adaptació

La realització d’un MBA a l’estranger també suposa l’adaptació a un nou entorn que farà créixer les teves possibilitats d’adaptació futura a qualsevol altre lloc del món. La vàlua d’aquests estudiants és gran, ja no només per la seva formació excel·lent, sinó també per la seva experiència a l’estranger i la seva adaptabilitat a un nou espai i idioma.

En algunes revistes de tirada internacional apareixen anualment les escoles més destacades que imparteixen el MBA. A The Economist o Bloomber podràs fer un cop d’ull. Això t’ajudarà a conèixer les més destacades i, per tant, les que millor formació t’ofereixin. No cal oblidar-se d’informar-se a fons abans d’escollir una escola per fer l’MBA a l’estranger!

Com sol·licitem l’admissió a un d’aquests centres d’estudi?

Sempre s’hauria de preparar amb antelació, almenys un any, encara que generalment això no es compleix. Generalment tenen tres rondes d’admissió, i és convenient intentar accedir a les dues primeres. Per què? Perquè en la tercera és més difícil l’admissió ja que, per ser precisament l’última, escullen als estudiants més excel·lents i quedaria menys temps per preparar els visats i altres gestions que hem de fer depenent del país de destinació.

Hi ha la figura del consultor d’admissió, que t’ajuda a preparar-te per accedir a un MBA. Els seus costos són variables d’un a un altre país i en funció del que consideri convenient cada professional. Aquest professional és molt contractat per estudiants de màsters internacionals, encara que la seva contractació tampoc és obligatòria. Simplement funcionaria com a orientador i un ajut per accedir a l’MBA internacional. Nosaltres oferim aquesta assessoria completament gratis. 

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim