ANY ACADÈMIC A L’ESTRANGER – FES-TE BILINGÜE

T’agradaria ser bilingüe? Si t’agrada l’anglès i t’animes a cursar un any acadèmic a l’estranger podràs aconseguir parlar correctament en anglès, com ho faria un nadiu. Si aprens anglès podràs viatjar a qualsevol part del planeta, comunicar-te amb tothom i adquirir nous coneixements en un altre idioma que no és el teu. No tinguis por per les distàncies! Un any a l’estranger passa ràpid perquè estàs fora de la teva ciutat i país i tindràs moltes noves experiències que, a més, segur seran inoblidables.

Tria la ciutat

Tria una ciutat que sigui del teu interès. Recordeu-vos de triar el tipus d’allotjament que més t’interessi. Si tries una família serà la millor opció perquè et sentiràs gairebé com a casa i viuràs a l’estranger amb persones natives del teu nou país. Seràs un més a la seva família i et sentiràs còmode i feliç.

Residències d’estudiants

Les residències d’estudiants són una altra opció per viure. Estaràs en contacte amb altres alumnes i aconseguiràs tenir bones amistats. Seran estudiants com tu, que es quedaran per un temps definit en aquest lloc. Podràs conèixer a moltes persones i els empleats del centre t’ajudaran davant qualsevol problema que et sorgeixi.

Programes de Demi-Pair

Després també pots aprofitar-te dels programes de Demi-Pair. Només destinats a noies de 18 a 30 anys. Aquest programa és molt comú a Austràlia. És una combinació de curs i Aupair on estudiaràs al matí ia la tarda durant 3 h tindràs cura als nens de la família a canvi de la manutenció i l’allotjament.

També hi ha la possibilitat de realitzar el teu curs i alhora fer unes pràctiques de qualitat en una empresa o fins i tot un treball remunerat.

Aprèn l’anglès per sempre

Si vols aprendre l’anglès per sempre aquesta és la millor opció! En passar un any acadèmic a l’estranger milloraràs notablement l’idioma i de forma molt ràpida. Quan tornis sabràs parlar perfectament en anglès. En el cas que et sigui més difícil aprendre-ho, no et preocupis! Primer perquè tothom farà el possible per entendre’t i, segon, perquè al ser-hi, en un ambient on es parla anglès, aprendràs molt més ràpid del que t’imagines.

Fes amics

Faràs amics que et duraran tota la vida. Generalment, quan es viatja i es passa una estada prolongada fora, les unions entre companys són més forts. Coneixeràs gent de moltes parts del món, també entraràs en contacte amb altres cultures i, possiblement, quan hagis de tornar a casa trobis a faltar ser-hi. A tothom li passa!

Ja has viatjat a un altre país?

Si mai has viatjat a un altre país, llavors l’experiència es convertirà en tota una aventura. Gaudiràs amb els contrastos entre cultures. També descobriràs nous plats, begudes, expressions, estils de vida … Tot serà nou, però fantàstic. I sense adonar-te t’aniràs tornant bilingüe. T’imagines tornar a casa amb un nivell d’anglès tan elevat?

Experiència i currículum

Per a un futur, llunyà o proper, et vindrà molt bé l’experiència de passar un any acadèmic a l’estranger per completar el teu propi currículum. Per què? Perquè les empreses valoren molt que els seus candidats hagin viatjat i, per descomptat, comptin amb un excel·lent nivell d’anglès. Ara totes exigeixen idiomes, però l’anglès sempre destaca sobre els altres, ja que és la llengua de comunicació entre les nacions.

Desenvolupament personal

¡També aconseguiràs un desenvolupament personal increïble! Possiblement això et sigui desconegut o et soni a xinès, però el canvi personal que tindràs després de ser-hi serà enorme. Tu mateix et donaràs compte i, els que t’envolten, els teus familiars i amics, també. A més, augmentarà la confiança en tu mateix i no tindràs por de viatjar, sigui quin sigui el país, el més difícil ja ho has aconseguit: un excel·lent nivell d’anglès!

Emporta’t un company

Si no vols anar sol també pot acompanyar-te algun company que desitgi passar un any acadèmic a l’estranger. Les experiències seran compartides i sempre estareu a prop. Aquesta és una altra forma de gaudir de l’any aprenent, però sense anar sol a un altre país.

No tothom té l’oportunitat de passar un any acadèmic a l’estranger, aprofita-la! Segur que a més de tornar bilingüe vindràs amb moltes experiències i anècdotes per explicar a tothom.

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim