AFEGEIX AL TEU CV UN CURS D’ANGLÈS A L’ESTRANGER

Fer un curs d’anglès a l’estranger té molts avantatges, aprendre l’idioma la primera i fonamental, viure una experiència, conèixer món, fer contactes internacionals i molt probablement amb els mesos pots treballar a l’estranger.
 
I després tenim el gran avantatge del que menys es parla, però avui en dia dels més fonamentals tal com està el mercat laboral. El teu CV ho notarà notablement i amb això les teves possibilitats laborals.
 

– IDIOMES:

Posar en Idiomes que tens un gran nivell de l’Anglès, fluid a nivell conversa i escrit. Amb seguretat, amb determinació.

– LA TEVA  PERSONALITAT:

 Poder detallar l’experiència d’haver estat, 6 mesos, 1 any, el temps que sigui a l’estranger, estudiant, aprenent l’idioma fins dominar-lo. El temps de durada del curs també dirà als entrevistadors com d’efectiu ha estat i els resultats reals en el domini de l’idioma. Agafar la maleta i anar-te a estudiar a l’estranger diu molt de tu, de la teva manera de ser, del teu caràcter ambiciós, actiu i inconformista.
 

– EXPERIÈNCIA LABORAL:

És molt probable que si has fet una estada internacional de mesos puguis afegir algun tipus de pràctiques o experiència laboral en el destí, si és a través de l’escola segurament el lloc de treball doni més nivell al teu CV. Això els indicarà que tens un bon nivell de l’idioma ia més un caràcter proactiu, lluitador i treballador. A part de la pròpia experiència laboral en si, que si és del teu sector o àmbit encara millorarà molt més el teu expedient.

– CV EN VÍDEO:

Cada vegada més ens estan arribant a les empreses CV en format vídeo, on es pot veure al candidat parlar, expressar-se, gesticular, la mirada i pots demostrar definitivament que parles anglès, que no tens problemes en fer una entrevista en anglès i treballar en el idioma. És una molt bona manera de destacar el teu CV per sobre de tots els altres i entrar directament en el procés de selecció. També que no et quedin dubtes que han vist les teves ganes, la teva energia i els puguis transmetre aquells que t’agradaria demostrar-los en una primera entrevista.
 
El CV en vídeo acompanya al CV escrit, no ha de repetir el contingut, és una oportunitat de dir i transmetre el que un paper no pot. Pot dir més de tu, de la teva manera de ser i el teu talent, ha de sumar. Pots explicar la teva experiència a l’estranger, la teva visió internacional i global del món laboral.
 
Ha de ser en anglès, ja que d’aquesta manera veuran que és real, que el parles, que és fluid, i que realment t’interessa aquest treball en el qual es necessita l’anglès.

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim