LA BISBAL DEL PENEDÈS: UNA EXPERIÈNCIA D’ÈXIT

Molt més que vins, caves i oli novell. Els turistes que visiten aquest municipi del Baix Penedès de poc més de 3.000 habitants es troben amb una terra d’acollida que els rep amb un somriure i també amb nocions d’anglès i alemany. Si més no, alguns ja s’han animat a fer algun dels cursos intensius i dinàmics de conversa en aquests dos idiomes i a partir del curs vinent esperem que també en francès.

L’Escola Municipal d’Idiomes de Punt de Partida a la Bisbal del Penedès continua posant fil a l’agulla per millorar-ne el nivell amb cursos al juliol i també al setembre per a totes les edats. Els petits –a partir de 16:30 de dilluns a dijous-, els joves també tenen grups per les seves edats, també de dilluns a dijous; i els adults, a partir de les 19:30 tenen diferents nivells, els mateixos dies.

De moment la cosa va tant bé que, segons la darrera enquesta feta en conjunt amb la Regidoria d’Educació sobre aspectes com el nivell dels professors, les activitats o l’ambient, entre d’altres, reflecteix que l’acceptació ha estat molt positiva fins ara. L’Ajuntament ha constatat que els resultats  són molt positius “perquè el 100% de l’alumnatestà entre satisfet i molt satisfet”

Per a més informació: es pot trucar a Punt de Partida al telèfon 877013935 o al correu electrònic reserves@puntdepartida.cat. També es pot consultar a la Regidoria d’Educació, que facilitarà informació sobre els cursos, el funcionament de l’escola i les preinscripcions.

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim