1 ANY A L’ESTRANGER?

PER QUÈ MARXAR 1 ANY A FER UN CURS D’ANGLÈS A L’ESTRANGER?

1 ANY és la clau perquè el temps és el principal factor per dominar un idioma. Com més hores al dia, més dies, més mesos, més nivell tindràs. L’experiència ens diu que en un any tothom torna parlant anglès per sempre.

Quan marxem a fer un curs d’idiomes a l’estranger passem per diferents etapes que marquen el nostre aprenentatge. Des de que aterrem, tot és nou, no entenem res o menys del que voldríem, fins que arribem a interioritzar l’idioma de manera fluida, a entendre’l, a parlar-lo i sobretot a tenir seguretat.

2 SETMANES són l’ADAPTACIÓ i ens adonem que hem acostumat l’oïda a l’idioma, l’entenem millor, hem pogut posar en pràctica els coneixements que portàvem ja de casa encara que fossin bàsics.

3 MESOS són l’APRENENTATGE has gaudit de les novetats i les vius intensament, t’has acostumat a cada vegada parlar millor l’idioma amb el teu accent encara, entendre-ho gairebé tot i vas agafant seguretat.

6 MESOS arribes a la SOLIDESA de l’idioma en termes bàsics, pots tenir converses, entens el que et diuen si et parlen sense frases fetes ni expressions o accents molt forçats. Parles, escrius, entens.

9 MESOS és la CONSOLIDACIÓ, tens molta més seguretat, estàs fet a la cultura, als accents, t’ho estàs passant molt bé amb amics ja consolidats, amb un gran coneixement del territori que et permet viatjar i viure experiències diferents, ja estàs fent contactes de pràctiques o laborals.

1 ANY i SOMIES EN ANGLÈS, penses en anglès, el tens interioritzat, no et costa entendre ni parlar, entendre i dir expressions pròpies de l’anglès. Pots fer entrevistes de feina amb total seguretat, pots accedir a estudis específics com Màsters, MBA, etc. i això ja és per sempre.

PUNT DE PARTIDA CURSOS D’ANGLÈS A L’ESTRANGER

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim