SEMESTRE A L’ESTRANGER – 10 AVANTATGES DE FER UN CURS DE LLARGA DURADA

Vols aprendre anglès? T’agradaria millorar el teu nivell tant parlat com escrit? Llavors, passa un semestre a l’estranger i aconseguiràs per fi aprendre aquesta llengua! Moltes vegades els estudiants no s’atreveixen a viatjar a un altre país per por de sortir de la seva ciutat d’origen i per por de no poder comunicar-se en la nova llengua. No obstant això, t’assegurem que tindràs experiències realment positives i milloraràs molt el teu anglès. T’animes?

Si finalment decideixes estudiar fora et donem una recomanació … relaciona’t amb la gent del teu entorn! Ja sigui amb gent nativa o bé comunicant-te amb estudiants d’altres països, a les nostres escoles tenim alumnes de fins a 150 nacionalitats diferents! Generalment els estudiants només ho fan amb persones del seu país o de la seva mateixa llengua, greu error si vols aprendre anglès! Intenta aprofitar aquest semestre a l’estranger de la millor manera possible coneix la cultura, els costums, la gastronomia … submergeix-te en el teu nou destí i gaudeix-ne! Aquí enumerem els avantatges que té passar un semestre a l’estranger:

1. Aconseguiràs independència en tots els sentits.

Ara no vius a casa teva ni estàs envoltat dels teus amics, aquí tot és nou i la gent que t’envolta també. Però, això és una cosa al teu favor! Per fi, hauràs de prendre la iniciativa i també prendre decisions de forma constant. Tu ets el que decideix què has de fer davant de totes les situacions.

2. No et preocupis per l’allotjament!

Tens diferents opcions per allotjar-te, així que, escull la que sigui del teu grat. Viure amb una família o estar en una residència? En el primer cas et sentiràs còmode perquè serà com estar a casa teva i, en el segon cas, compartiràs espai amb altres estudiants de diferents edats i països.

3. Recorda que en ser jove i estudiant, pots gaudir d’entrada reduïda a museus, recintes …

També tindràs descomptes en determinades botigues i molts altres avantatges. Els nostres coordinadors d’activitats de cada escola també et poden ajudar, aprofita la teva estada al màxim.

4. Tens diferents països per escollir el que més t’agradi.

Fixa’t en el seu clima, els seus costums i també en la franja horària, per si és molt diferent de la del teu país. A quina ciutat t’agradaria passar un semestre a l’estranger?

5. Una vegada que passis una estada llarga en una ciutat estrangera t’adaptaràs més fàcilment a qualsevol altre país i situació.

Si alguna cosa positiva destaca de passar un semestre a l’estranger és que després et serà més fàcil adaptar-te a altres nous països i es despertarà el teu interès per conèixer noves cultures.

6. Podràs fer turisme i descobrir un país nou per a tu.

Molts estudiants aprofiten les estades prolongades per conèixer la ciutat de destinació a fons. Pots conèixer la seva història, visitar els seus museus o passejar pels carrers de la ciutat. Si vas en grup millor, així també et relacionaràs amb estudiants d’altres parts del món.

7. Una vegada descobreixis el món, voldràs seguir fent-ho …

Això et beneficia perquè, a més de donar-te independència, farà que et converteixis en una persona autònoma, que es val per si mateixa i quan tornis a la teva llar seguiràs sent-ho.

8. T’obriràs al món i possiblement canviaran algunes de les teves idees.

En conèixer gent nova i, de vegades, amb diferents formes de pensament i idees, seràs més obert i milloraràs com a persona. Farà que et qüestionis coses que donaves per fet i seràs més receptiu a tot i amb tots. Sens dubte, maduraràs!

9. Hi ha alguna cosa millor que tenir nous amics a més d’aprendre anglès?

Doncs sí! Si estudies fora del teu país tindràs nous amics i noves relacions amb les persones del teu entorn. Intenta conèixer gent nova, ja que és una oportunitat única. Aquí mai estaràs sol perquè sempre hi haurà altres estudiants estrangers amb tu i també els nadius d’aquest país intentaran ajudar-te en tot.

10. Finalment, ¡adquirir un bon nivell d’anglès!

Per descomptat, en ser un curs de llarga durada aconseguiràs aprendre anglès gairebé sense adonar-te’n. Passant tot un semestre a l’estranger aconseguiràs assentar la nova llengua en la teva memòria. Si ja tens un nivell elevat et servirà per perfeccionar-lo i si encara no és massa alt … no et preocupis! Ja veuràs com ben aviat millores el teu anglès.


Encara dubtes si estudiar a l’estranger? Aprofita l’oportunitat de fer-ho! Descobreix nous móns, fes noves amistats, gaudeix del teu destí … sempre aprenent o millorant el teu anglès. No tothom té l’oportunitat de viatjar ni aprendre llengües al país natiu. Actualment, per a treballar, moltes empreses valoren que els seus treballadors hagin passat estades a l’estranger, ja que això és sinònim d’un excel·lent anglès. Anima’t i escull destí!

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim