8 AVANTATGES DE FER UN MÀSTER INTERNATIONAL BUSINESS DESPRÉS DE LA CARRERA

Després d’acabar la carrera potser dubtis què fer … seguir estudiant o buscar una feina d’acord a la teva formació? No obstant això, un màster seria una excel·lent alternativa per a completar els teus estudis i sempre és millor realitzar-tot just en acabar la carrera. Entre tots els que hi ha al mercat acadèmic, tens un que destaca sobre els altres, el Màster International Business.

Què aconseguiràs amb aquest màster?

Abans de res, estaràs capacitat per gestionar una empresa que es dediqui al comerç internacional. Tindràs una formació de qualitat i et convertiràs en un professional amb projecció mundial. Tot un expert dels negocis internacionals i, per descomptat, un excel·lent financer. En un món globalitzat com l’actual, hi ha moltes companyies repartides pel món que sempre demanen alts professionals del sector comercial.

Això farà que augmentis notablement les teves possibilitats laborals en qualsevol lloc del món, ja que no només és vàlid per al teu país, sinó també per tots els altres. No obstant això, aquest tipus d’estudis sempre és millor realitzar-los tot just en acabar la carrera, ja que com més aviat finalitzis la teva formació abans podràs optar als llocs laborals que desitjes. T’enumerem a continuació els motius per fer un Màster International Business:

1. Estudis altament valorats

Són estudis altament valorats per les empreses, ja que ofereixen una formació d’altíssima qualitat. D’aquesta forma, estan tranquil·les i segures perquè saben que recluten grans professionals. Si t’agrada el món dels negocis internacionals, aquesta és l’oportunitat que esperaves!

2. S’exigeix ​més formació i més completa

Cada vegada s’exigeix més formació i més completa. Amb el Màster International Business podràs tenir una formació acadèmica d’excel·lent i unes bones expectatives laborals en el sector comercial. Recorda que el màster està fet per respondre a les necessitats laborals d’aquest tipus d’empreses i totes elles busquen el teu nou perfil formatiu. El 87% té una feina al cap de 3 mesos d’acabar el nostre Màster

3. Un sou més alt

Generalment, els que tenen estudis de postgrau tenen un sou més alt que els que no en tenen. Això és perquè més formació implica un sou més alt. I, amb el Màster International Business, encara pots aconseguir un sou encara més gran, ja que està molt valorat per totes les empreses. El saldo mig després de 3 mesos d’acabar el nostre Màster és de $ 56.368 USD

4. El teu anglès millorarà notablement

Aquests estudis s’imparteixen en anglès, amb el que el teu anglès millorarà notablement i en finalitzar el curs estaràs realment preparat per treballar en qualsevol país. L’anglès és fonamental per comunicar-te amb els altres en una empresa que treballa en l’àmbit internacional, serà la teva eina del dia a dia a la feina, i molt necessari per acabar el Màster International Business.

5. Els professors són grans professionals

Els professors que integren aquest curs són grans professionals, docents amb una formació i una experiència laboral d’excel·lent. Ells et guiaran durant els teus estudis i t’ajudaran a acabar-los de forma òptima. Aprofita que tens a persones de tan alta qualitat al teu voltant! Pots aprendre tot el que t’ofereixen en l’àmbit dels negocis.

En el nostre cas el 93% dels professors té Advance Degrees, 62% més de 10 anys d’experiència ensenyant, una mitjana de 3 països on han ensenyat, el 71% han viscut en 2 o més continents.

6. Treballar en empreses de negocis estrangeres

El Màster International Business ha nascut per respondre a la societat actual. Quan l’acabis, podràs treballar en moltes empreses de negocis estrangeres. Si sempre t’ha agradat viatjar o t’agradaria exercir professionalment en diferents països, amb aquest màster t’estaràs preparant per a això. Encara que, per descomptat, també pots treballar en qualsevol companyia d’aqui. El 55% dels alumnes que acaben el nostre Màster treballa en altres països.

7. Aconseguiràs la destresa i la seguretat necessària

Aconseguiràs la destresa i la seguretat necessàries per dirigir qualsevol indústria. Això és principalment el que busquen les empreses d’aquest sector, professionals que aportin la seva formació a la pràctica, mentre no tinguin àmplia experiència laboral. Una formació adequada sempre crea a professionals de qualitat. Per això, les empreses aposten pels estudiants d’aquest màster perquè formin part de la plantilla.

8. Formar-te com un professional competitiu

El resultat de tot això, serà formar-te com un professional competitiu, tindràs una excel·lent formació i grans dots empresarials. Tot el necessari per formar part del mercat laboral actiu i tenir una gran projecció internacional.

El teu futur depèn de tu mateix. Si has acabat la carrera, hauríeu de continuar el teu aprenentatge realitzant estudis que t’aportin una bona formació i t’assegurin una esplèndida sortida laboral. Al cap i a la fi, aquest és el fi principal pel qual vam dedicar tants anys a l’estudi universitari. Pocs són els màsters que aconsegueixen cobrir aquestes espectatives, però amb aquest ho aconseguiràs.

Com és un màster demandat en tots els nivells, assegura’t de prendre una decisió ràpida per no perdre el curs. No esperis a l’últim moment! I recorda que, per accedir-hi, has de tenir un bon nivell d’anglès, ja que aquesta llengua formarà d’ara en endavant part de tu, tant en la teva formació com en l’àmbit laboral.

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim