6M A L’ESTRANGER

6 mesos a l’estranger, perquè el temps és la clau

Aprenem els nostres idiomes nadius amb temps i pràctica, una immersió a casa amb els nostres pares. Primer ho entenem tot, després ho vam parlar a tota hora i finalment, després d’anys a l’escola, ho aprenem a escriure i llegir.

      • És curiós que davant d’aquesta realitat, ens entossudim tots en aprendre nous idiomes començant a l’inrevés. Classes i més classes en sortir del col·legi, universitat o treball, per sempre arribar al mateix punt, ens falta deixar-nos anar. I l’única manera és fent un curs a l’estranger.
      • Vivim en una societat de títols i certificats, i això fa necessari anar a classes i aprendre a escriure-ho i entendre-ho tot perfectament. És una forma de deixar constància documental del nivell que tenim. I la millor manera d’arribar al nivell que es requereix per un certificat és fent una immersió en l’idioma.
      • Només deixant que el nostre sentit s’acostumi dia a dia, 24h al dia, anar captant i entenent tot el que ens diuen, a anar deixant anar paraules, després frases i finalment llargues converses. Sabent que començarem parlant com els indis “jo voler cafè” i que aquest pot ser l’únic camí d’arribar a parlar l’idioma amb fluïdesa. Com els nens, exactament igual.
      • Per l’experiència que tenim, els alumnes que se’n van de 6 mesos a 1 any a aprendre anglès a l’estranger, sense saber gairebé res, amb moltes pors, ens diuen “però com ho faré, si no entenc res, si no sabré dir res “, tornen parlant l’idioma, aí de simple, l’entenen i el parlar i en classe paral·lelament han après a llegir-lo i escriure’l, però el primer de tot, van arribar, van escoltar i no van entendre.
      • Paciència, ganes, optimisme, positivitat, només es necessita l’actitud per poder parlar l’idioma que et obrirà les portes a un nou futur laboral, a nous contactes, noves ofertes, noves experiències.
      • Un curs de 6M (semestre) a l’Estranger és la clau per al teu futur.
      • Troba el teu curs de llarga estada amb Punt de Partida.

      Entrades recents

      SUMMER CAMP LONDRES

      Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

      NOVA PÀGINA WEB!

      Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim