SUMMER PROGRAMME A LONDRES PER ADULTS

Us presentem el programa d’estiu de dues setmanes a LONDON per adults!

Experimenta dues setmanes inoblidables a Londres amb el nostre exclusiu programa dissenyat per a adults que volen submergir-se per complet a la vida de la ciutat. Oferim una experiència única que et permetrà viure al cor de Londres i submergir-te profundament en tot el que aquesta metròpoli té per oferir.

Amb allotjament en ubicacions cèntriques, classes d’anglès acreditades, una acurada selecció d’activitats i excursions, així com transport local i assegurances incloses, el nostre programa d’estiu a Londres us brinda la millor oportunitat per aprofitar al màxim la vostra estada a la capital britànica. Descobriu l’infinit potencial de Londres amb nosaltres!

Uneix-te a nosaltres aquest estiu per explorar i experimentar Londres. Amb el teu líder turístic dedicat i els teus companys de viatge, t’endurem des de l’enrenou de Brick Lane fins a l’elegància de Knightsbridge; des de l’alta cultura als museus fins a la cultura gastronòmica a China Town i Brick Lane.

Make this summer your UNFORGETTABLE summer in LONDON

LET’S TRAVEL WITH US

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim