SESSIÓ INFORMATIVA TRINITY COLLEGE LONDON

Us informem que el pròxim divendres 24 de gener farem una sessió informativa a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Consell a les 16:30h amb motiu dels exàmens oficials de Trinity College London que es faran a final de curs.

Desde Punt de Partida, l’escola d’anglès, et volem comunicar que el teu fill/filla pot obtenir aquest any un títol oficial de Trinity! Creiem molt important començar a oficialitzar el seu nivell curs rere curs. El seu professor/a l’ajudarà, el guiarà i l’acompanyarà. De manera que ho gaudeixi, el motivi molt la idea i assoleixi amb el temps un bon nivell i el títol oficial que necessiti pel que vulgui en un futur.

Què és Trinity College London? Una Fundació sense ànim de lucre creada per avançar en l’educació i les arts escèniques i creatives en benefici públic.

Els exàmens d’anglès Trinity estan reconeguts internacionalment com una acreditació que garanteix l’ús de la llengua anglesa a diferents nivells. Els exàmens són adequats per a persones de totes les edats que estudien anglès com a llengua estrangera. Estan disponibles per a tots els nivells, des d’estudiants principals fins a avançats.

Quina titulació s’obté? Un grau de l’1 al 12 de Graded Examinations in Spoken English (GESE)
Els GESE són exàmens individuals, cara a cara amb l’examinador, que avaluen les habilitats de speaking i listening. Cada Grau té una equivalència amb els nivells definits per el Marc Comú Europeu de Referència per les Llengües (CEFR)

Com és un examen? Un alumne que per exemple s’examini del Grau 1 haurà de parlar 5 minuts amb l’examinador que li farà preguntes del seu nivell i les haurà d’entendre i respondre correctament. Les preguntes poden ser sobre presentar-se, vocabulari bàsic, singular/plural, determinants, pronoms… tot el que es pregunta a l’examen, s’ha treballat de manera natural a classe, i l’alumne el dia de la prova no ha de fer res que no hagi estat fent a l’aula.

Com em puc inscriure? Comunicant el teu interès al teu professor i directament posant-te en contacte per email a: acadèmic@puntdepartida.cat

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim