MÀSTER A L’ESTRANGER

PERQUÈ FER EL TEU MÀSTER A L’ESTRANGER?

A Punt de Partida tenim el Màster o MBA que necessites.

Raons per les quals fer un Màster a l’estranger marca la diferència:


– En l’àmbit curricular no només cal l’idioma i el màster, cal demostrar tenir món, haver conegut altres cultures i maneres de fer a escala internacional, haver-hi absorbit els millors coneixements de professionals d’arreu del món.

– Diu molt de la teva persona, algú amb la ment oberta, capaç d’assolir nous reptes envoltat de gent nova, demostra que ets proactiu/va, que tens iniciativa i que has lluitat i t’has mogut per arribar on vols.

– Marca la diferència, molta gent avui en dia fa un Màster, des de casa, online, quan acaba la carrera, quan surt de treballar. Però simplement amb un bitllet d’avió pots marcar una gran diferència. Realitzar un Màster autèntic dins i fora de classe cada dia. Triplicar el teu CV de cop mentre vius una experiència única.

– Poder accedir a empreses internacionals a fer pràctiques o treballar. Tenim estudiants al Campus de San Francisco que han entrat a treballar a Silicon Valley, ja que està al costat. Tenir oportunitats a les quals de cap altra manera podries arribar.

– Compartir Màster amb gent d’arreu del món, empresaris, emprenedors, executius que volen créixer com tu, obrir portes, contactes i relacions internacionals que poden dur on tu vulguis.

– Definir els teus objectius amb el màxim de recursos, coneixements, CV i contactes possibles. Perquè quan busques feina ells escullen però tu també pots escollir.

– Ets emprenedor i vols començar o fer créixer el teu projecte? Obre’t al món, aquest és el primer pas. Fes un Màster amb els millor professionals d’arreu del món. Busca el que et diferencia de la resta

Punt de Partida: Màsters i MBA a l’Estranger

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol