BENVINGUT A UN NOU MÓN!

El Punt de Partida és començar amb una aventura, una experiència, agafa les maletes i no ho pensis més, sense adonar-te et relacionaràs, coneixeràs a gent, llocs nous, i començaràs a rieu, parlar i somiar en Inglés!

No hi ha millor manera de perdre la vergonya a parlar com un indi, de llançar-se encara que el que tinguis davant solament entengui el concepte (amb sort), d’intentar aplicar tot el que ens han ensenyat en pissarres, llibres i avui dia ja tablets, que fer-ho amb gent que està com tu.
I de sobte, quan portes uns dies durant els quals creies que això d’entendre el que et diuen i construir frases entendibles et semblava impossible, sense tu notar-ho, comences a entendre cada vegada més, comences a assentir somrient mentre penses (l’estic agafant!). I aquí comença la màgia… dia rere de dia, coneixent a gent nova, visitant llocs, sortint a sopar, amb les activitats més simples i divertides, APRENS ANGLÈS.

Perquè pots aprendre l’idioma, ho pots perfeccionar, pots agafar fluïdesa, matisos, accent. Pots aconseguir el que et proposis, però si a més ho fas entre riures, fent amics i compartint anècdotes…

És important també triar bé el COM, veure com és la manera que encaixa més amb tu. Classes, preparacions específiques, immersió real, Màsters i postgraus…

Classes per poder aprendre cada vèrtex de l’idioma, escoles on conèixer a gent com tu d’altres països​

 

Campaments al més pur estil natiu, compartir cada segon amb campers canadencs, estat unidencs i poder fer tantes activitats com amics! Parlar sense més, tornar amb l’accent!​

Has acabat la carrera… mires a la teva al voltant… gran moment! I ara què???! La gran pregunta veritat? Són molts ja els estudiants que han triat assegurar el seu futur laboral, la seva carrera, les seves ambicions.

Màsters i postgraus igual d’exclusius i excel·lents que les ciutats en les quals s’imparteixen: New York, Dubai, Xangai, Sant Francisco, etc
International Business Schools, perquè si estàs treballant però has tocat sostre, perquè vols més i no vols confirmar-te, saps que ets capaç d’aconseguir-ho! Aquests Màsters i postgraus et donaran la categoria, el CV, l’exclusivitat que necessites per poder accedir definitivament a aquest càrrec. Aconsegueix el teu objectiu!

Però sobretot i el més important, quan veiem que ens falta nivell, que necessitem parlar Anglès, que volem més, volem créixer, aconseguir objectius, i tenim ambicions però ens falta alguna cosa tan simple com parlar l’idioma… Necessites un bon assessorament, trobar la teva manera, resoldre mil dubtes i tenir un número de telèfon al que trucar davant qualsevol situació… Truca’ns! Estem Disponibles.

VENIM A VEURE’T perquè encara i assumint que estem en l’era d’Internet i del món sencer online… NO, No és el mateix. Enviar al teu fill, a tu mateix, sigui com sigui, invertir diners, temps, nervis i solament veure una pantalla o en alguna ocasió sentir una veu sense cara, NO és suficient. Volem que ens coneguis, que tinguis el nostre telèfon, que ens puguem comunicar nosaltres perquè puguis comunicar-te amb ells en Anglès.

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol