4 ERRORS QUE COMETEM GAIREBÉ SEMPRE EN ANGLÈS

L’ANGLÈS S’APRÈN I ES MILLORA ESTANT EN CONTACTE LES 24 HORES DEL DIA

Des Punt de Partida us volem donar uns consells que us poden ser útils en utilitzar l’anglès. Són 4 errors que solem cometre i que hem detectat dels nostres estudiants.​

1. Utilitzar “the” a l’inici d’una oració quan no cal

Nosaltres fem servir el, la, els, les a l’inici d’oracions independentment de si ens referim a un grup en particular o si parlem de substantius de forma genèrica; però en anglès no és igual.
People are Talkative (la gent és conversadora)
What did you think of the people in London? (Què et va semblar la gent a Londres?)
 
Si us plau no tornis a preguntar “Where did you go to the university?” Et refereixes a alguna cosa general pel que has d’eliminar el “the” de l’oració.

2.Dir “say” quan has de dir “tell”​

Aquestes dues paraules les utilitzem quan volem donar a entendre que una altra persona diu o comunica alguna cosa. Quan utilitzar una o altra? Recorda que “tell” és per dir o escriure-li alguna cosa a algú; mentre que “say” s’empra per utilitzar la teva veu i expressar alguna cosa en palabras.
He said: “I’ma hungry” Va dir: “tinc gana”
Mary said she was thirsty Mary va dir que tenia set
He told m’he was angry Em va dir que estava enfadat
I told Tania to come Li vaig dir a Tània que vingués

3. Escriure “It’s” quan el correcte és “its”​

Aquest és un error exclusiu de l’anglès escrit. La paraula “its” és un possessiu exclusivament destinat a animals o objectes inanimats; mentre que “It’s” és uan contracció de “it is”.
My neighbor ‘s cat never stays in its own yard. (El gat de la meva veïna mai es queda al seu propi jardí.)
It ‘s (it is) a nice day (És un bonic dia.)

4. No pronunciar la “s” quan fas servir la tercera persona del singular (he / she / it)​

No es tracta que hagis de pronunciar com un autèntic britànic o, si prefereixes, tenir un encantador accent novaiorquès. Simplement volem que recordis aquella lliçó de present indicatiu del col·legi i tinguis en ment que, cada vegada que parles en aquest temps verbal has de pronunciar la “s” final del verb quan parles de he, she o it.
Practica amb aquestes oracions:
§ She always forgets her purse
§ He understands French
§ It rains a lot in Winter.

L’anglès s’aprèn i es millora estant en contacte les 24 hores del dia. Per això et recomanem que facis un curs d’anglès a l’estranger.
Tenim més de 40 escoles al voltant del món on pots aprendre triant la modalitat que millor s’adapti a tu, ja sigui un curs d’anglès intensiu, un curs d’anglès de negocis, un curs d’anglès de preparació d’examen, o cursos d’anglès de llarga durada.

PUNT DE PARTIDA CURSOS D’ANGLÈS A L’ESTRANGER

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim