1-O: ANGLÈS, FRANCÈS I ALEMANY A VALLBONA D’ANOIA

Punt de Partida ha signat amb l’ajuntament de Vallbona d’Anoia un conveni de col·laboració per implantar una escola d’idiomes al municipi. Des d’aquest 1 d’octubre hi haurà classes d’anglès, francès i alemany. (A la foto, l’alcaldessa de Vallbona, Maribel Ferrer, i Joan Nebot, responsable de Punt de Partida)

Els grups tindran una forquilla de 8 a 15 alumnes, que practicaran l’idioma escollit dos cops a la setmana. Aquests grups estaran oberts a alumnes a partir dels 3 anys en endavant, sense cap límit d’edat. Es formaran en funció del resultat de la prova de nivell corresponent que es farà prèviament.

Com deia a través del web de l’Ajuntament, el Tinent d’Alcalde Pere Massagué,  “L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”.

Fins i tot, qui vulgui, podrà treure’s un certificat reconegut pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1). De fet, l’examen es podrà fer a Vallbona d’Anoia mateix.

El curs 2018/2019 comença l’1 d’octubre però les inscripcions estan obertes: www.puntdepartida.cat o reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 93.119.05.45. 

Entrades recents

SUMMER CAMP LONDRES

Us presentem el SUMMER CAMP LONDRES per a joves de 11 a 17 anys! Dates: 03 al 10 de Juliol

NOVA PÀGINA WEB!

Estem emocionats d’anunciar el llançament de la nostra nova pàgina web! 🚀🌟 Visita www.puntdepartida.cat per descobrir tot el que tenim