Vols fer una immersió total en un país de parla anglesa? Irlanda és la millor opció!

No hi ha millor manera de dominar un idioma que submergint-se completament en ell i en la seva cultura.
 

Amb el High School Programme oferim als estudiants un repte tant en l'àmbit personal com acadèmic de viure a Irlanda, però proporcionant un entorn d’aprenentatge segur i ideal. Per a molts dels nostres estudiants és la primera vegada que marxen de casa sense els seus pares, de manera que el nostre principal objectiu és assegurar-nos que rebin l’atenció i el suport que mereixen. Hem dissenyat tots els nostres serveis per assolir aquests objectius i donar una oportunitat fantàstica perquè el vostre fill desenvolupi la seva independència i assoleixi habilitats lingüístiques i de vida per destacar al món modern.

 

Proporcionem al vostre fill un assessor i un tutor, que els guiaran i donaran suport durant tota la seva estada. El vostre fill rebrà una carta del seu tutor abans de l’arribada amb la informació de benvinguda i el coneixerà el primer dia d’orientació. Tindrà reunions periòdiques un cop allà.

 

Oferim assessorament i assistència d’experts per trobar l’escola adequada a les vostres necessitats. Oferim una selecció d’almenys tres escoles per triar en funció de les aficions i interessos del vostre fill per garantir que obtingui la millor experiència possible del seu pas per Irlanda.

 

Seguim de prop i enviem informes periòdics sobre el progrés de cada estudiant al llarg del temps que passen amb nosaltres. Mantenim un contacte regular amb les escoles i les famílies d’acollida per obtenir comentaris externs i assistim a totes les reunions oficials de pares i professors.

 

Hi ha diversos tipus d’escola a Irlanda, amb opcions per cobrir totes les necessitats. Les Private Schools — Estudiants UE i No-UE— i les State Schools —Només per estudiants UE.
 

El sistema escolar irlandès es divideix en dos cicles anomenats Cicle Júnior i Cicle Sènior completats en un període de 5 o 6 anys, generalment dels 12 als 18 anys.

 

Estem orgullosos d'implementar els més alts nivells de tutela, protecció i estàndards de vigilància per garantir que cada nen tingui la millor atenció. Els estudiants s’enfronten a molts reptes a l’hora d’estudiar a l’estranger, com és viure amb una altra família amb les diferències culturals i les dificultats lingüístiques.

 

A Punt de Partida creiem que trobar la família amfitriona adequada és tan important com trobar l’escola adequada. Oferir un habitatge segur és un requisit bàsic, però volem molt més que això per al vostre fill. Volem que se submergeixin en la llengua i cultura i que hi participin cada dia.

 

Les nostres famílies són curosament seleccionades i mantenim una molt bona relació amb elles. Tot i que se’ls paga una quota, els diners no són el seu únic motiu. La majoria tenen fills i poden veure el valor que l’acollida d’un estudiant pot aportar a la seva pròpia família. Aquest esperit de compartir és el que ajuda a crear una experiència meravellosa per a tothom.

 

Animem activament a tots els estudiants a participar en activitats esportives o extraescolars durant el temps que passen amb nosaltres. No només és una bona manera de fer amics, sinò que també els ajuda a mantenir-se actius i a promoure una experiència més positiva.

 

Oferim classes d’anglès setmanals gratuïtes a la nostra escola d’idiomes ubicada al centre de la ciutat. La nostra experiència ens diu que aquestes classes han demostrat tenir èxit sobretot per contribuir a l’adquisició de l’idioma de l’alumne, però també com a mitjà social perquè el vostre fill pugui posar-se al dia i relacionar-se amb altres participants i el seu tutor.


Inscriure's en un programa com el High School Year no només et permetrà millorar les teves habilitats en l'idioma, que proporcionarà un valor afegit a la teva carrera, sinó que també guanyaràs independència i seguretat en tu mateix/a. Després de completar tot o part d'aquest programa, tornaràs a casa amb una perspectiva completament nova sobre què significa ser un ciutadà del món. Sigui quin sigui el programa d'estudis a l'estranger que triïs, pots estar segur/a que no oblidaràs tot el que vas aprendre mentre estudiaves en un país estranger.


El sistema educatiu irlandès ofereix una educació pública d'alta qualitat distribuïda en 2 cicles, el Junior Cycle i el Senior Cycle. L'any escolar es distribueix en 3 trimestres, de la mateixa forma que a Espanya. 


any_escolar_irlanda_preus_22-23.jpg


Nosaltres ens ocupem de tot, tu només has d'aprofitar aquesta oportunitat al màxim! Les nostres host families són rigorosament selccionadas perquè et sentis com un membre més de la família. A més, sempre tindràs un contacte d'emergència per a qualsevol problema que pugui sorgir; el més important és la teva seguretat i el teu benestar!


CURSOS CONVALIDABLES 100%

Demana'ns el catàleg d'any escolar i trimestres!
 
 
 
 
 
 
El programa inclou:
  • Elecció d'escoles adaptades al perfil i requisits individuals.
  • Tutela que inclou visites en persona d'un assessor personal.
  • Allotjament en família amfitriona en habitació individual en pensió completa durant tot el curs.
  • Taxes de matrícula escolar.
  • Classes d'anglès setmanals.
  • Informe mensual sobre el progrés de l'estudiant.
  • Trasllats a l'aeroport a l'arribada i a la tornada.
  • Seminari d'orientació a l'arribada.
  • Manual de l'estudiant i paquet de benvinguda
  • Uniforme i llibres
* Consulta els preus de les escoles privades.