Enrere

MASTER OF INTERNATIONAL MARKETING

Per equipar-se amb les habilitats de màrqueting que es necessiten per destacar en un mercat global.
A mesura que les empreses busquen diferenciar les seves ofertes en un mercat global, Un any de Màster en Màrqueting Internacional proporciona les habilitats de màrqueting estratègic i execucional necessaris per sobresortir.

Transformar la manera de pensar, i la carrera.

El món està canviant, però la majoria de les escoles de negocis no ho fan. Nosaltres som diferents, aprenent de la pràctica, dotem als alumnes dels instints d'un empresari, una visió que traspassa fronteres, i un desig de desafiar l'status quo.

El domini del màrqueting mix és més important que mai, ja que els consumidors estan constantment exposats a una quantitat cada vegada més gran de contingut en línia i fora de línia.
Amb el Màster de Màrqueting Internacional s'aprèn com aprofitar el màrqueting digital, les xarxes socials, anàlisi de màrqueting i estratègies de relació amb el client per trencar a través del soroll i fer un impacte mesurable en els objectius de negoci a través del màrqueting.

Obtenir una perspectiva mundial única

Per a la generació global, la nova manera d'aprendre sobre el món és experimentar-ho. Només nosaltres permetem submergir-se en fins a tres de les ciutats més influents del món. Comenceu el Màster de Màrqueting Internacional a Boston o Londres, i després optar per estudiar a altres dues ciutats, incloent-hi San Francisco, Dubai, Xangai i Nova York.

A qui va dirigit?

A candidats que s'han graduat recentment a la universitat, així com als individus amb fins a tres anys d'experiència laboral que volen iniciar una carrera en el màrqueting.

Resultats

Augment del salari, un canvi de carrera, o l'obtenció de coneixement per iniciar una aplicació a una companyia, poden ser part de les raons per a l'obtenció d'un títol de màster. Però volem estar segurs que la inversió val la pena.
Resultats obtinguts pels màsters del 2015:
99% dels graduats de graduats ha canviat de país, d'indústria o d'ubicació
86% troba feina abans de 3 mesos
$55.500 USD és la mitja salarial a partir de graduar-se

A LA TEVA MIDA

- Allotjament: t'oferim possibilitat de casa amfitriona, residència d'estudiants, apartament, individual o doble ...
- Assegurances, trasllats, classes particulars, ubicació universitària...

CONSULTA'N ELS PREUS!

Contacta'ns

Preus

Preu del programa en moneda local*
Boston  USD 43,250
London  GBP 31,200
*No inclou taxa de sol·licitud de 150 dòlars

Campus 

SAN FRANCISCO, BOSTON, LONDRES, DUBAI, XANGAI I NOVA YORK

Ajuts i Beques

Estan dissenyades per ajudar-nos a trobar el millor talent global i promoure la diversitat a l'aula. El nostre criteri d'elegibilitat cobreix una àmplia gamma d'indústries, sectors i nacionalitats 

* Matrícula  UK 190£, IR 200€, USA 250$,              
CAN 250CAD, AUS 300AUD, NZL 300NZD, MLT 200€

Enrere