Enrere

MASTER OF INTERNATIONAL BANKING

El programa de Màster en Banca Internacional ofereix una educació rigorosa en l'estructura i el funcionament dels mercats financers i de capital. Està dissenyat com un trampolí per als estudiants que volen forjar una carrera a la banca i les finances internacionals.

Transformar la manera de pensar, i la carrera.

El món està canviant, però la majoria de les escoles de negocis no ho fan. Nosaltres som diferents, aprenent de la pràctica, dotem als alumnes dels instints d'un empresari, una visió que transcendeix fronteres, i un desig de desafiar l'status quo.

Amb els mercats financers globals constantment sota escrutini, els líders empresarials han de replantejar contínuament estratègies financeres i desenvolupar una veritable visió global dels mercats i institucions financeres. A través de la comprensió dels derivats, banca d'inversió i anàlisi d'inversions, el Màster en Banca Internacional dota d'una carrera en finances i banca multinacional i ajuda a desenvolupar una veritable visió global dels mercats i institucions financeres.

Obtenir una perspectiva mundial única

Per a la generació global, la nova manera d'aprendre sobre el món és experimentar-ho. Aquest programa permet submergir-se en fins a tres de les ciutats més influents del món. Començar el Màster en Banca Internacional a Boston o Londres i prendre cursos electius en un màxim de dues ciutats més, incloent-hi San Francisco, Dubai, Xangai i Nova York.

A qui va dirigit?

Per als candidats que s'han graduat recentment a la universitat, així com els individus amb fins a tres anys d'experiència laboral que volen iniciar una carrera en la gestió d'actius, el comerç i l'administració de fons d'inversió.

Resultats

Augment del salari, un canvi de carrera, o l'obtenció de coneixement per iniciar una aplicació a una companyia, poden ser part de les raons per a l'obtenció d'un títol de màster. Però volem estar segurs que la inversió val la pena.
Resultats obtinguts pels màsters del 2015:
99% dels graduats de graduats ha canviat de país, d'indústria o d'ubicació
86% troba feina abans de 3 mesos
$55.500 USD és la mitja salarial a partir de graduar-se

A LA TEVA MIDA

- Allotjament: t'oferim possibilitat de casa amfitriona, residència d'estudiants, apartament, individual o doble ...
- Assegurances, trasllats, classes particulars, ubicació universitària...

CONSULTA'N ELS PREUS!

Contacta'ns

Preus

Preus en moneda local*
Boston  USD 43,250
London  GBP 31,200
*No inclou la taxa de sol·licitut de 150 USD

Campus 

BOSTON, LONDON, SAN FRANCISCO, XANGAI, DUBAI I NOVA YORK

Ajuts i Beques

Estan dissenyades per ajudar-nos a trobar el millor talent global i promoure la diversitat a l'aula. El nostre criteri d'elegibilitat cobreix una àmplia gamma d'indústries, sectors i nacionalitats 

* Matrícula  UK 190£, IR 200€, USA 250$,              
CAN 250CAD, AUS 300AUD, NZL 300NZD, MLT 200€

Enrere