Enrere

MASTER OF FINANCE

Dissenyat per qui vulgui fer carrera en finances corporatives, dins d'empreses multinacionals.

Transformar la manera de pensar, i la carrera.

El món està canviant, però la majoria de les escoles de negocis no ho fan. Nosaltres som diferents, aprenent de la pràctica, dotem als alumnes dels instints d'un empresari, una visió que traspassa fronteres, i un desig de desafiar l'status quo.

Prendre decisions intel·ligents de gestió financera, maximitzar els valors de la companyia i limitar els riscos. El paper del director financer i equip de finances de la companyia és optimitzar el rendiment financer. Ho fan mitjançant la recerca de maneres de finançar les inversions, alliberar capital i disminuir els costos. Mitjançant la comprensió dels aspectes pràctics de l'empresa i el que genera els nombres, també aconsellen sobre quines activitats impulsen un creixement rendible. El grau de Màster en Finances està dissenyat per donar als estudiants aquesta amplitud de visió.

Obtenir una perspectiva mundial única

Per a la generació global, la nova manera d'aprendre sobre el món és experimentar-ho. Es comença el Màster en Finances a Boston, amb l'opció de rotar a dos dels nostres altres campus a San Francisco, Dubai, Xangai, Londres o Nova York durant Mòduls D i E.

Practicar un nou pensament empresarial

No es pot aprendre negocis assegut en una aula. El  nostre pla d'estudis únic ensenya la teoria i dóna l'oportunitat d'aplicar l'aprenentatge en el món real. Posem en pràctica la teoria mitjançant la resolució de problemes reals de les empreses. El nostre programa de lideratge està preparat amb consultes a 100 dels principals CEO de tot el món, i els nostres professors tenen experiència comercial en el món real.

Resultats

Augment del salari, un canvi de carrera, o l'obtenció de coneixement per iniciar una aplicació a una companyia, poden ser part de les raons per a l'obtenció d'un títol de màster. Però volem estar segurs que la inversió val la pena.
Resultats obtinguts pels màsters del 2015:
99% dels graduats de graduats ha canviat de país, d'indústria o d'ubicació
86% troba feina abans de 3 mesos
$55.500 USD és la mitja salarial a partir de graduar-se

A LA TEVA MIDA

- Allotjament: t'oferim possibilitat de casa amfitriona, residència d'estudiants, apartament, individual o doble ...
- Assegurances, trasllats, classes particulars, ubicació universitària...

CONSULTA'N ELS PREUS!

Contacta'ns

Preus

Preu del programa en moneda local*
Boston  USD 43,250
*No inclou taxa de sol·licitud de 150 dòlars

Campus 

BOSTON, SAN FRANCISCO, LONDRES, DUBAI, XANGAI I NOVA YORK

Ajuts i Beques

Estan dissenyades per ajudar-nos a trobar el millor talent global i promoure la diversitat a l'aula. El nostre criteri d'elegibilitat cobreix una àmplia gamma d'indústries, sectors i nacionalitats 

* Matrícula  UK 190£, IR 200€, USA 250$,              
CAN 250CAD, AUS 300AUD, NZL 300NZD, MLT 200€

Enrere