Enrere

MASTER OF DISRUPTIVE INNOVATION

Aprendre a vincular les decisions de negoci encertades amb l'avanç tecnològic i la innovació en un entorn digital canviant.

Transformar la manera de pensar, i la carrera.

El món està canviant, però la majoria de les escoles de negocis no ho fan. Nosaltres som diferents, aprenent de la pràctica, dotem als alumnes dels instints d'un empresari, una visió que traspassa fronteres, i un desig de desafiar l'status quo.

A mesura que les companyies com Uber i Airbnb interrompen models de negoci històrics i redefineixen el panorama competitiu de les seves indústries, els líders de negocis han d'entendre més que mai que l'aprofitament de les tecnologies punta és fonamental per impulsar la innovació ràpida i mantenir rellevància. Els empresaris busquen candidats per les seves empreses amb perspicàcia digital. És per això que el grau de Màster en Innovació disruptiva està dissenyat per equipar als estudiants amb una comprensió del negoci i en un coneixement de com les persones, la tecnologia i la digitalització impacten en presa de decisions.

Obtenir una perspectiva mundial única

Per a la generació global, la nova manera d'aprendre sobre el món és experimentar-ho. Aquest programa permet submergir-se en fins a tres de les ciutats més influents del món. Començar el Màster en Banca Internacional a Boston o Londres i prendre cursos electius en un màxim de dues ciutats més, incloent San Francisco, Dubai, Xangai i Nova York.

A qui va dirigit?

A estudiants que vulguin fer un programa dual i que després de completar un grau de Màster en Negocis Internacionals, els estudiants que volen influir en la presa de decisions mitjançant l'aprofitament dels avenços tecnològics poden optar a un Màster en Innovació Disruptiva com a part del programa de doble titulació.

Resultats

Augment del salari, un canvi de carrera, o l'obtenció de coneixement per iniciar una aplicació a una companyia, poden ser part de les raons per a l'obtenció d'un títol de màster. Però volem estar segurs que la inversió val la pena.
Resultats obtinguts pels màsters del 2015:
99% dels graduats de graduats ha canviat de país, d'indústria o d'ubicació
86% troba feina abans de 3 mesos
$55.500 USD és la mitja salarial a partir de graduar-se

A LA TEVA MIDA

- Allotjament: t'oferim possibilitat de casa amfitriona, residència d'estudiants, apartament, individual o doble ...
- Assegurances, trasllats, classes particulars, ubicació universitària...

CONSULTA'N ELS PREUS!

Contacta'ns

Preus

Preus en moneda local*
San Francisco  USD 27,000
*No inclou la taxa de sol·licitut de 150 USD

Campus 

SAN FRANCISCO
El Master of Disruptive Innovationnomés està disponible com a part del nostre programa de doble titulació. 

Ajuts i Beques

Estan dissenyades per ajudar-nos a trobar el millor talent global i promoure la diversitat a l'aula. El nostre criteri d'elegibilitat cobreix una àmplia gamma d'indústries, sectors i nacionalitats 

* Matrícula  UK 190£, IR 200€, USA 250$,              
CAN 250CAD, AUS 300AUD, NZL 300NZD, MLT 200€

Enrere