Enrere

MASTER OF BUSINESS STATISTIC

Seguir una carrera en finances corporatives i fer un impacte dins d'una empresa multinacional.
A mesura que el paper de grans volums de dades és cada vegada més important, el Master of Business Statistics li proporciona la capacitat analítica i de negocis per traduir estadístiques i anàlisi de dades en acció.

Transformar la manera de pensar, i la carrera.

El món està canviant, però la majoria de les escoles de negocis no ho fan. Nosaltres som diferents, aprenent de la pràctica, dotem als alumnes dels instints d'un empresari, una visió que traspassa fronteres, i un desig de desafiar l'status quo.

Companyies com Google, Facebook i Amazon han demostrat la rendibilitat d'aprofitar el poder predictiu de les dades de consum a gran escala. En aquest nou món de la sobrecàrrega d'informació, els empresaris busquen activament candidats que tenen la capacitat de traduir les dades en solucions pràctiques. Amb un any de Màster en Estadística Empresarial s'arriba a la intersecció d'anàlisi estadística i el coneixement del negoci de manera que es puguin fer, contribucions significatives i impactants.

Obtenir una perspectiva mundial única

Al campus de Sant Francisco, s'aprèn com aprofitar el poder de la informació. A pocs kilòmetres de l'escola es troba la seu de Sant Francisco de Google i Twitter, dues empreses gegants que aprofiten el valor de les dades. 

A qui va dirigit?

Per als candidats que s'han graduat recentment a la universitat, així com els individus amb fins a tres anys d'experiència laboral que volen influir en les decisions i estratègies de negoci mitjançant l'aprofitament de les capacitats de predicció de dades i anàlisi de negocis.

Resultats

Augment del salari, un canvi de carrera, o l'obtenció de coneixement per iniciar una aplicació a una companyia, poden ser part de les raons per a l'obtenció d'un títol de màster. Però volem estar segurs que la inversió val la pena.
Resultats obtinguts pels màsters del 2015:
99% dels graduats de graduats ha canviat de país, d'indústria o d'ubicació
86% troba feina abans de 3 mesos
$55.500 USD és la mitja salarial a partir de graduar-se

A LA TEVA MIDA

- Allotjament: t'oferim possibilitat de casa amfitriona, residència d'estudiants, apartament, individual o doble ...
- Assegurances, trasllats, classes particulars, ubicació universitària...

CONSULTA'N ELS PREUS!

Contacta'ns

Preus

Preu delprograma en moneda local*
San Francisco  USD 45,000
*No inclou taxa de sol·licitud de 150 dòlars

Campus 

SAN FRANCISCO

Ajuts i Beques

Estan dissenyades per ajudar-nos a trobar el millor talent global i promoure la diversitat a l'aula. El nostre criteri d'elegibilitat cobreix una àmplia gamma d'indústries, sectors i nacionalitats 

* Matrícula  200€

Enrere