Enrere

GLOBAL ONE-YEAR MBA

Aprendre els coneixements dels negocis, desenvolupar habilitats de lideratge, especialització i experiència en la cultura empresarial. El MBA ajuda a convertir-se en un business professional en un any intensiu i es pot fer fins a tres ciutats.

Empresa i Societat Global

Aquest curs explora el context econòmic, social, i política de negocis. Identifica i s'ocupa dels marcs institucionals que configuren el context més ampli dels negocis, incloent-hi els règims regulatoris i normes socials que representen tant les oportunitats i limitacions dels agents empresarials. Hi haurà un enfocament especial en definir i entendre el significat, importància i implicacions de la responsabilitat social per a tots els interessats en l'economia mundial.

Màrqueting Internacional

És la interfície entre l'empresa i el mercat. Els gerents de totes les àrees funcionals de l'empresa necessiten una comprensió

Economia de l'empresa

Aquest curs estudia les bases analítiques (definició d'objectius, anàlisi marginal i d'optimització, anàlisi d'elasticitat, anàlisi de costos, la teoria de jocs aplicada, etc.) que són essencials per abordar qüestions clau en l'estratègia competitiva, estratègia de màrqueting, i camps relacionats d'una manera rigorosa per prendre millors decisions.

Operacions globals

S'aborda una de les principals funcions de l'organització, el lliurament de béns i serveis per satisfer la demanda del client. Els estudiants desenvoluparan una comprensió de la gestió de les operacions en les organitzacions tant de serveis i manufactura, amb un èmfasi en les operacions internacionals.

Comportament organitzacional

S'explorarà els fonaments psicològics i sociològics del comportament individual i grupal en les organitzacions, de manera que els estudiants poden millorar les seves habilitats per motivar els altres, prendre decisions, les organitzacions de disseny, i navegar per les cultures nacionals i corporatius, amb un enfocament especial en contextos multiculturals. 

Resultats

Augment del salari, un canvi de carrera, o l'obtenció de coneixement per iniciar una aplicació a una companyia, poden ser part de les raons per a l'obtenció d'un títol de màster.
Resultats obtinguts pels màsters del 2015:
99% dels graduats de graduats ha canviat de país, d'indústria o d'ubicació.   88% troba feina abans de 3 mesos
$91.000 USD és la mitja salarial a partir de graduar-se.   $110.000 USD és la mitja salarial al cap de 3 anys de graduar-se

A LA TEVA MIDA

- Allotjament: t'oferim possibilitat de casa amfitriona, residència d'estudiants, apartament, individual o doble ...
- Assegurances, trasllats, classes particulars, ubicació universitària...

CONSULTA'N ELS PREUS!

Contacta'ns

Preus

Preus en moneda local*
Boston  USD 73,000
San Francisco  USD 75,000
London  GBP 49,900
Dubai  AED 265,000
*No inclou taxa de sol·licitud de 150 dòlars

Campus 

BOSTON, SAN FRANCISCO, LONDRES, DUBAI, XANGAI I NOVA YORK
 

Ajuts i Beques

Estan dissenyades per ajudar-nos a trobar el millor talent global i promoure la diversitat a l'aula. El nostre criteri d'elegibilitat cobreix una àmplia gamma d'indústries, sectors i nacionalitats 

* Matrícula  200€

Enrere