Post Graus i Universitat a l'estranger.

International Business School

THE GLOBAL BUSINESS SCHOOL

Set campus d’avantguarda en els mercats més influents del món, programes que permeten l’estudi en diverses ubicacions, estudiants de més de 120 països, i una extensa xarxa d’antics alumnes que treballen  a tot el món.

Campus a: BOSTON, SAN FRANCISCO, LONDRES, DUBAI, SHANGAI, NOVA YORK i ASHRIDGE

mba-ash-couple-laptop.jpg

 

Language Consultants - som els teus assessors

Contacta amb nosaltres, demana'ns més informació.

Demana el catàleg

Escull el teu futur professional

The Global Business School

MBA, Màsters i Universitat a l’estranger
Set campus d’avantguarda en els mercats més influents del món, programes que permeten l’estudi en diverses ubicacions, estudiants de més de 120 països, i una extensa xarxa d’antics alumnes que treballen a tot el món.​

BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION DEGREE

La Llicenciatura en Administració d’Empreses ofereix una base pràctica en els negocis internacionals i una experiència universitària única i global.

MASTER OF INTERNATIONAL BUSINESS

Obtenir una perspectiva global de les finances, màrqueting, operacions, economia i estratègia amb el nostre programa de Màster en Negocis Internacionals.

MASTER OF INTERNATIONAL MARKETING

Per equipar-se amb les habilitats de màrqueting que es necessiten per destacar en un mercat global.
A mesura que les empreses busquen diferenciar les seves ofertes en un mercat global, Un any de Màster en Màrqueting Internacional proporciona les habilitats de màrqueting estratègic i execucional necessaris per sobresortir.

MASTER OF FINANCE

Seguir una carrera en finances corporatives i fer un impacte dins d'una empresa multinacional.

MASTER OF BUSINESS STATISTIC

Seguir una carrera en finances corporatives i fer un impacte dins d'una empresa multinacional.
A mesura que el paper de grans volums de dades és cada vegada més important, el Master of Business Statistics li proporciona la capacitat analítica i de negocis per traduir estadístiques i anàlisi de dades en acció.

MASTER OF INTERNATIONAL BANKING

El programa de Màster en Banca Internacional ofereix una educació rigorosa en l'estructura i el funcionament dels mercats financers i de capital. Està dissenyat com un trampolí per als estudiants que volen forjar una carrera a la banca i les finances internacionals.

MASTER OF DISRUPTIVE INNOVATION

Aprendre a vincular les decisions de negoci encertades amb l'avanç tecnològic i la innovació en un entorn digital canviant.

GLOBAL ONE-YEAR MBA

Aprendre els coneixements dels negocis, desenvolupar habilitats de lideratge, especialització i experiència en la cultura empresarial. El MBA ajuda a convertir-se en un business professional en un any intensiu i es pot fer fins a tres ciutats.

GLOBAL EXECUTIVE MBA

El Global Executive MBA ofereix l'educació de negocis més global, pràctica i flexible del mercat.
Aconseguir el  títol en 18 mesos i amb tan sols 21 dies fora de l'oficina.

ASHRIDGE EXECUTIVE EDUCATION

Ajudar a les organitzacions de tot el món a millorar el seu talent per al lideratge, pensament estratègic, i la cultura de l'organització.

El nostre compromís i reconeixements

7 Campus d’Avantguarda

No estem associats amb altres escoles, dirigim els nostres propis programes perquè puguis rotar entre ells sense cap tipus d’interrupció dels teus estudis. Hi ha 210 combinacions possibles de campus.

Assessorament personalitzat

Deixa'ns les teves dades i un dels nostres consultors es posarà en contacte amb tu.