CURSOS AMB TOT INCLÒS

de 9 a 18 anys

UN PAQUET COMPLET

Estudiar anglès a l’estranger té molts beneficis i a més es veu món, es fan amics internacionals i s’exploren noves cultures.
 
La seguretat i la protecció són aspectes essencials dels nostres programes pels més joves. Des que s’arriba a l’aeroport fins que es marxa, els alumnes estaran atesos pel nostre equip. Podem estar orgullosos d’oferir el més alt nivell de l’educació en un ambient segur i acollidor. Garantim que tothom està content i està ben cuidat durant tota l’estada.
 
Totes les escoles compten amb personal disponible les 24 hores cada dia de la setmana. El alumnes tenen accés les 24 hores a un telèfon d’emergència a destinació, i els pares a un telèfon d’aquí també les 24 hores.
foto-3.jpg

Paquets amb tot inclós per estudiants de 9 a 17 anys

Els alumnes estan en bones mans. Totes les escoles compten amb empleats exclusivament dedicats a la seguretat i el benestar dels estudiants.
 
Al arribar, els nostres estudiants reben informació pràctica i consells per familiaritzar-se amb l’escola i el seu entorn.


Demana el catàleg

Tria la destinació que més t’agradi

Tots
|
Anglaterra
|
Irlanda
|
Malta

Anglaterra

BRIGHTON de 10 a 17 anys

Viu en un autèntic internat britànic en una dinàmica ciutat costanera famosa a tot el món. Fundada el 1885 i recomanada per la Good Escoles Guide (guia de les millors escoles), Roedean és una de les escoles més prestigioses del Regne Unit. A més d'estar ben comunicada i d'oferir una ubicació privilegiada al costat de la costa i dins dels límits de la ciutat, és l'única escola del Regne Unit que es troba en un parc nacional. Un lloc idíl·lic per estudiar!

TORQUAY de 12 a 17 anys

Amb les seves prestigioses platges, les seves fantàstiques palmeres i el seu atractiu entorn rural, Torquay és la joia de la Riviera anglesa. És un lloc segur i agradable, famós per la seva animat port internacional i la seva espectacular bellesa natural. L'escola es troba en un preciós palauet amb vistes al mar, jardí i una terrassa en la qual els estudiants poden gaudir de l'agradable clima de Torquay.

LONDRES University Campus de 13 a 17 anys

Londres és una de les ciutats més especials i visitades del món. Amb la seva espectacular arquitectura, els seus bonics parcs i els seus excel·lents museus i galeries, poques ciutats poden oferir tanta diversitat i tantes coses per veure i fer.

LONDRES City-New Cross de 13 a 17 anys

Londres és una de les ciutats més especials i visitades del món. Amb la seva espectacular arquitectura, els seus bonics parcs i els seus excel·lents museus i galeries, poques ciutats poden oferir tanta diversitat i tantes coses per veure i fer.

BATH de 12 a 17 anys

Bath, situada al cor de la vall del riu Avon, és una ciutat tan única i bonica que ha estat declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. Famosa per la seva història i arquitectura romana i georgiana, Bath és una ciutat universitària petita però amb molta vida. Bath té de tot, des de botigues petites de moda fins acollidores cafeteries, parcs i jardins preciosos.

Irlanda

DUBLIN de 12 a 17 anys

Irlanda és famosa per la seva hospitalitat i els irlandesos són naturalment càlids i amigables. Amb una població de 5 milions, on el 50% de la població té menys de 30 anys, és un dels països més joves d'Europa. El país té una rica herència cultural en música, art, poesia i dansa, i les ciutats estan repletes de coses per a veure i fer. La vida nocturna és mundialment famosa, però igualment atractiva és l'accessibilitat a l'aire lliure i la varietat d'activitats que van des del senderisme fins al ciclisme i des de la vela fins al ciclisme.
 

Malta

CURS A MALTA 8 a 17 anys

El nostre campus de Malta es troba a la ciutat costanera de St Julian's, una ciutat costanera coneguda per les seves platges i opcions d'oci. Un dels països més segurs d'Europa, Malta és la llar d'un bon menjar, llocs històrics preciosos i innombrables coses per veure i fer.

Com serà el teu dia a dia?

Esmorzar

Tant si estàs allotjat amb una familia o en una residència, et llevaràs i tindràs un bon esmorzar. 

Lliçons

  • Els professors et guiaran a classe amb interessants lliçons, tasques i projectes per treballar la teva comprensió lectora, escrita i oral. Estaràs en un grup reduït amb companys d’altres països i del teu nivell.

Lunch

  • És el moment de relaxar-se i comunicar-se amb la resta de companys mentre menges el que t’ha preparat la teva família o escola.

Activitats

  • Ara és el moment de passar-s’ho bé! Tindràs activitats de tota mena: esportives, culturals, visites a nous llocs i faràs tot això amb els teus nous amics.

Hora de sopar

  • Gaudeix del sopar mentre parles amb la teva família o amb els teus companys de la residencia.

Activitats al vespre

  • No t’avorriràs pas! Organitzem festes, discoteca, concursos internacionals, disfresses, karaoke i moltes coses més.

Cap al llit

  • És hora de descansar i el nostre equip s’assegurarà que arribis bé i a l’hora. Ara toca dormir que demà comença un altre dia!

...I els caps de setmana

  • Excursions, esports, barbacoes…

L’anglès s’aprèn vivint-lo

Estudiar anglès a l’estranger té molts beneficis i a més veuràs món, faràs amics internacionals i exploraràs noves cultures.

   

Assessorament personalitzat

Deixa'ns les teves dades i un dels nostres consultors es posarà en contacte amb tu.