Barcelona

JA SOM AQUÍ! Ens trobaràs al CARRER CARTAGENA 242 amb Provença (Sagrada Família)
Ja ens pots venir a veure i conèixer el Centre d'Idiomes que hem fet especialment per a tu, on hem intentat que cada racó et sorprengui, igual que ho fa saber idiomes i obrir-te al món.

Reserva la teva plaça

Si vens, t'explicarem que, el nostre objectiu és que et vingui de gust aprendre anglès, obtenir els resultats que necessites, el teu certificat i saber que has aconseguit noves oportunitats. Que ensenyem els idiomes amb una idea molt clara, que són necessaris.
Perquè ara aprendre anglès ja no és un avantatge, ja no és un plus que et diferencia de la resta, ara és una necessitat i les persones aprenem per necessitat.

punt-partida-24.jpg

Com s'aprèn un idioma?
No és el mateix l'aprenentatge del teu idioma (els teus idiomes si ets molt afortunat/da) matern, patern, el de casa. Aquests els tens 24 hores al dia, aprens a demanar aigua de ben petit perquè tens set, per necessitat, ho has sentit dir moltes vegades durant dies i finalment ho dius. Però aprendre un nou idioma que no tens a casa, a l'escola tot el dia, a la feina 8 hores al dia... no és el mateix i no es pot ensenyar igual.
Treballem totes les parts d'una llengua, speaking, listening, reading and writing. De manera útil i pràctica, amb situacions, frases, i vocabulari real.
Donem continuïtat a les classes, els idiomes van més enllà de les aules, fomentem la lectura, la pràctica de la fonètica, l'adquisició de la gramàtica fins que surt sola, la comprensió fins que no ens n'adonem i pensem en l'idioma.

punt-partida-30.jpg

És important aprendre els colors en anglès, però no estar 5 anys fent els colors. El vocabulari s'ha de fer servir en frases. La gramàtica ha de formar converses senceres. Ens han d'explicar com es fa per fer-ho. I el nivell "Intermediate" ja no val en un CV.

Partint de la base que tots parlem alguna llengua, tots tenim facilitat per aprendre'n. Tots parlem, entenem, escrivim i llegim. Només hem d'aprendre com fer-ho d'una altra manera i després a volar!

Juguem, cantem, escenifiquem, però aprenem utilitzant. Fent servir tot el que anem incorporant, amb situacions i exercicis reals, del dia a dia.

Finalment, som de títols sí. Perquè avui en dia ens els demanen i mai sabem on podem acabar. Que no se'ns tanquin portes perquè ens falti el certificat d'allò que sabem. I també és cert que ens fan estar en una roda de continuïtat, de planificació i garantia pels objectius. Sabem que per arribar al 5 hem de passar per 1, el 2, 3, 4... Per tant, estem en el bon camí!
Som centre examinadors i preparadors dels exàmens Trinity College London i Cambridge University.

Estem disposats a fer que estiguis a gust amb nosaltres, que gaudeixis les classes i dels nostres teachers!

Reserva la teva plaça

Logo_66708.jpg Prep_centre_logo_CMYK.png

Vols saber més?

Deixa'ns les teves dades i un dels nostres consultors es posarà en contacte amb tu.